Esnafın Siyonist Model İsyanı

Esnafın Siyonist Model İsyanı
Siyonist modelin İstanbul'a getirilip podyuma çıkarılacak olmasına tepkiler sürüyor. Esnaf, İsrailli model Bar Rafaeli'ye 10 dakika için 700 bin TL ödeme yapılacak olmasına isyan ediyor.

Laleli esnafı, İsrailli mankenin, ülkenin kan ağladığı bir dönemde 700 bin lira karşılığında podyuma çıkacak olmasına tepki gösterdi: “Bu festival iptal edilsin.”

Vahdet’in “Siyonist Modele 700 Milyar” başlığıyla duyurduğu ve birçok sivil toplum örgütünün tepki gösterdiği LASİAD ’ın düzenleyeceği festivale, bölge esnafı isyan etti. Esnaf İsrailli Top Model Bar Rafaeli ’nin podyuma çıkacağı festival için şu tepkileri gösterdi:  

HİÇBİR FAYDASI YOK

Tekstil mağazası sahibi Adem Uçar: Dört yıldır bazı sokak ve caddeleri festival için kapatıyorlar. Mankenler podyuma çıkıyor. Seyyar satıcı ve bölgedeki esnaf dışında hiçbir katılım olmuyor. Hiçbir faydasını görmedik. 

İPTAL EDİLSİN

Esnaf Ahmet Murat: Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Her gün şehit haberleri alıyoruz. Üstelik bu sene festival için İsrailli bir manken getiriyorlar. Ülkede manken mi kalmadı da İsrailli bir manken Laleli’de podyuma çıkacak. Tamamen duyarsızlık. Bir an önce iptal edilmeli. 

1-411.jpg

ÇOK YAZIK!

Esnaf Ramazan K.: Festival tamamen gereksiz. Böyle bir para karşılığı hem de İsrailli bir mankeni buraya getirmeleri anlaşılır gibi değil. Çok yazık! 

AİLELERDEN BÜYÜK TEPKİ

Şehit Aileleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Yüksel Teke: Şehit ocaklarına ateşler düşerken, analarımız ağlarken bir kısım kalburüstü tabaka bunun kaymağını yiyor. Aydın geçinen insanlarımız niye tepki göstermiyor. Niye iş adamlarımız şehit ailelerinin acılarına ortak olmuyor. Ülke şehitlerine ağlarken İsrailli bir mankenin Türkiye’de 700 milyar karşılığında podyuma çıkacak olması tam anlamıyla bir duyarsızlıktır. 

basliksiz-1-523.jpg

TAM BİR DUYARSIZLIK

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şube Başkan Yardımcısı Cevat Yılmaz: Tam bir duyarsızlık. Şehit ve gazisini bilmeyen, tanımayan bir toplum yetişiyor. Önceden bir şehit olduğunda ülke kan ağlar, tüm eğlenceler iptal edilirdi. Ama maalesef şu anda duyarsızlık hat safhada. Bir an önce kendimize gelmeliyiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum