Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye UEFA Göndermesi!

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye UEFA Göndermesi!
Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aktar, rakiplerinin UEFA ile ilgili tehlikenin farkında olmadıklarını söyledi, “Avrupa’ya gitmedikleri için hesaplarına bakılmadı. Onlara da ‘getirin hesaplarınızı’ diyecekler” yorumunu yaptı.

UEFA’nın mali fair play denetiminde bulunan ve bu konuda sıkıntılı bir durumda olduğu belirtilen Galatasaray’ın Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, isim vermeden bunu Fenerbahçe’nin algı operasyonu olarak değerlendirdi.

Bu operasyonun sahibinin kim olduğunu bildiklerini söyleyen Aktar, “Şampiyonluğu kaybedince telaş başladı. Onun için yapmadılar mı 70 milyon euroluk transfer... Onun için önümüzdeki sene onların hesaplarına bakınca UEFA memnun kalmayacak. Bilinmesi gerekir ki UEFA cezaları Barcelona ve Real Madrid için de geçerli” yorumunu yaptı.

Aktar sözlerini şöyle devam ettirdi: “Şu anda kulüp olarak inceleme altındayız. İki sene önce baktılar ve 200 bin euro ceza kestiler. Rakiplerimiz tehlikenin farkında değiller. Avrupa’ya gitmedikleri için hesaplarına bakılmadı. Onlara da ‘getirin hesaplarınızı’ diyecekler. UEFA’dan gelebilecek 9 ceza var. En üst nokta da, Avrupa kupalarından men edilmesi... Bunun yanı sıra para cezası, transfer yasağı gibi cezalar bulunuyor. Men edilmek 9. olasılık olarak duruyor.”

Geçenlerde Konya’ya gittiğinde 5 kişinin “Seçim ne zaman?” diye sorduğuna dikkat çeken İrfan Aktar, “Ne seçimi kardeşim... 4 ay önce seçim olmuş. Biz bu algı operasyonunun farkındayız ve kimin yaptırdığını biliyoruz. Bunu taraftara anlatmak kolay değil” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.