Messi, Real Madrid Maçına Yetişecek mi?

Messi, Real Madrid Maçına Yetişecek mi?
Katalan ekibine gönül verenler Messi'nin Real Madrid maçına yetişip yetişmeyeceğini merak ediyorlar. Luis Enrique'den meraklılara yanıt var...

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, yıldız oyuncusu Lionel Messi'yi tam olarak iyileşmeden sahaya sürmeyeceğinin altını çizdi.

Geçtiğimiz ay Las Palmas'la Camp Nou'da oynanan maçın hemen başında dizinden sakatlanan Arjantinli golcünün en az dört hafta daha sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Dünya Kupası Elemelerindeki ilk iki maçını Messi'siz kaybeden Arjantin, yıldız ismin 13 Ekim'deki Brezilya maçına yetişmesi için çaresiz durumda. Aynı şekilde Katalan ekibi de 22 Kasım'daki El Clasico'da sihirbazlarının sahada olmasını arzuluyor.

Haftalık basın toplantısında muhabirlerin karşısına geçen Luis Enrique bu konudaki sorulara "Ben onun düzgün bir şekilde iyileşmesini istiyorum, herhangi bir maça yetişmesini değil. Arjantin Futbol Federasyonu ve Barcelona kulübünün önceliğinin Messi'nin sağlığı olduğundan eminim. Biz Messi'nin iyiliğine öncelik veriyoruz." yanıtını verdi.

Barcelona haftasonu La Liga'da Rayo Vallecano karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.