Fenerbahçe, Ajax'ı Son Dakikada Yıktı

Fenerbahçe, Ajax'ı Son Dakikada Yıktı
Sarı lacivertli ekip Ajax karşısında üstün oynadığı karşılaşmadan son dakikalarda attığı golle galip ayrılmayı başardı ve grupta ikinci sıraya yükseldi

UEFA Avrupa Ligi A Grubu mücadelesinde Fenerbahçe, Ajax'ı konuk etti.  Sarı lacivertli ekip özellikle ilk yarısında önemli fırsatları değerlendiremediği maçtan 89. dakikada Fernandao'nun attığı golle 1-0 üstün ayrıldı ve altın değerinde bir üç puan aldı.

Sarı lacivertli ekibin çalıştırıcısı Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Hollanda temsilcisi Ajax karşısına takımını 4 değişiklik yaparak sahaya sürdü.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada Pereira, Spor Toto Süper Lig'de 1-0 kazandıkları Kayserispor maçına göre ilk 11'de 4 değişiklik yaptı.

Portekizli teknik adam, Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım ve Jose Fernandao'nun yerine ilk 11'de Fabiano Ribeiro, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Diego Ribas'a şans tanıdı.

Gruptaki diğer maçlarda olduğu gibi kalede Fabiano'ya şans veren Pereira, savunmanın sağında bu sezon ilk kez Şener'in yerine Gökhan Gönül'ü oynattı. Sarı-lacivertlilerde stoperde Kjaer ve Abdoulaye Ba, sol bekte ise Caner Erkin şans buldu. Savunmanın önünde Mehmet Topal ile Josef de Souza oynarken, Pereira kanatlarda formayı Lazar Markovic ve Luis Nani'ye verdi. Forvet arkasında Diego Ribas, ileri uçta ise tek forvet olarak Robin van Persie görev aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.