"Taraftarımız Şampiyonluğu Hak Ediyor"

"Taraftarımız Şampiyonluğu Hak Ediyor"
Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısı lider olarak tamamlamak istediklerini söyledi.

Sarı-lacivertli takımın başarılı futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe Gazetesi'nin 144. sayısına özel açıklamalarda bulundu.

Avrupa'daki sol bek oyuncularını takip ettiğini belirten Kaldırım, "Onlarda bek oyuncular bizim kadar ofansif değiller ve bizim kadar ileri çıkmıyorlar. Bizde ise durum tam tersi. Biz ofansif oyuncuları destekliyoruz. Bek oyuncular sürekli ileri çıkıyor. Günümüz futbolu düşünüldüğünde ise bizim daha doğru yaptığımız görülüyor. Taraftarlarımız da ileri çıkmadığımız zamanlarda bizi itiyor. İleriye çıkan bek oyuncusunun da günümüzde değeri katlanıyor" dedi.

"FORMA REKABETİ TAKIMIMIZIN KALİTESİNİ ARTIRIYOR"

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Kaldırım takım içinde yaşanan forma rekabeti hakkında ise, "Bütün mevkilerde olduğu gibi benim mevkimde de rekabet var. Bu rekabetin olması bizim için iyi bir şey. Eğer rekabet olmasa performansımız olumsuz etkilenebilir. Sonuç olarak rekabet olduğu için iyi performans göstermek zorundayız. Bu durumda takımımızın kalitesini artırıyor" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ LİGDE İLK DEVREYİ LİDER KAPATMAK"

"Fenerbahçe bu sezona bir çok yeni transfer ve yeni teknik ekiple başladı. Lige baktığımız zamanda giderek yükselen bir grafik söz konusu. Lig ve Avrupa kupası için ne söylemek istersin?" sorusuna ise Kaldırım, "Ülkemize yeni bir transfer geldiğinde, o oyuncudan hemen tam performans bekliyoruz. Futbol gibi takım sporlarında uyum çok önemli. Bundan dolayı takımımıza zaman verilmeli. Baktığımız zaman giderek yükselen bir grafiğimiz var. Artık birbirimizi tanıdığımızı ve daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Takım içindeki oyuncuların arkadaşlıkları da üst seviyede. Bu durum, oynadığımız maçlara olumlu yönde etki ediyor. Taraftarın istediği coşkulu futbolu özellikle Mersin İdmanyurdu maçında gösterdiğimizi düşünüyorum. Ligde ilk yarının sonuna yaklaştık. Hedefimiz ligde ilk devreyi lider kapatmak. Avrupa kupasında Molde’yi deplasmanda yenerek grupta avantaj sağladık. Evimizde oynayacağımız Celtic maçını da kazasız bir şekilde atlatıp, Avrupa’da yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde cevap verdi.

"FENERBAHÇE FORMASININ AĞIRLIĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUM"

Sarı-lacivertli futbolcu bu sezonki performansı şöyle değerlendirdi:

"Hocamın bana güvenmesi ve bunu bana hissettirmesi, benim oynamadığım ve üzgün olduğum zamanlarda destek vermesi, beni iyi yönde etkiliyor. Eksik olan yönlerimi kondisyoner Fatih Yıldız’la tamamlıyorum. Bunun için onlara büyük teşekkür borçluyum. Bu sezon geçen seneye göre daha çok forma giyiyorum. Giydiğim forma sayısı arttıkça bende öz güven artışı oldu ve maç kondisyonum gelişti. Bu sene takımıma daha fazla katkı sağlıyorum. Fenerbahçe formasının ağırlığını çok iyi biliyorum. Hem saha içinde hem de saha dışında ona göre davranıyorum.”
Nani ve Van Persie oynamanın nasıl bir duygu sorusuna ise Kaldırım, "Onlarla daha önceden rakip olarak oynadık, şimdi aynı takımda oynuyoruz. Van Persie ve Nani hem futbolcu olarak hem de insan olarak çok iyiler. Bizim için onlarla oynamak güzel bir duygu. Hepsinden bir şey öğrenmeye çalışıyoruz. Onlarla oynamaktan büyük zevk alıyorum" şeklinde cevap verdi.

"EURO 2016'DA BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"

A Milli Takım'ın EURO 2016 Avrupa Şampiyonası’ndaki şansının sorulması üzerine Kaldırım, "Biz böyle turnuvalara katıldığımız zaman başarılı olan bir ekibiz. Yarı final, çeyrek final gibi güzel sonuçlar çıkardık. Milli takımımızın EURO 2016’da başarılı olacağına inanıyorum. Bu turnuvada Fatih hocama ve arkadaşlarıma çok güveniyorum. İnşallah ben de onlarla birlikte olup A Milli Takım'a katkı sağlamak isterim. Kadro içinde olabilmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Daha önce A Milli Takım seviyesinde büyük turnuvada oynamadım. EURO 2016’da oynamak benim için de güzel bir tecrübe olur" diye cevap verdi.

"TARAFTARIMIZ ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR"

Fenerbahçe'nin inanılmaz bir taraftarı olduğunu belirterek, "Avrupa’da böyle bir taraftar kitlesi yok. Taraftarımız şampiyonluğu hak ediyor, onları sevindirmek için elimizden geleni yapacağız ve sezon sonu gülen taraf biz olacağız. Bizi her maç desteklesinler, bizi yalnız bırakmasınlar" diye sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.