Hyundai’den Sıra Dışı Bir Otomobil

Hyundai’den Sıra Dışı Bir Otomobil
Hyundai’nin konseptini beğeniye sunduğu, üretmeyi planladığı Santa Cruz, tasarımı, sportif, çok sert, agresif ve dinamik görünümü ile tam not aldı.

Hyundai, dünyanın en gözde ve saygın otomobil fuarlarından olan Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil 2015 Fuarı'nda Santa Cruz konseptini görücüye çıkardı.

Otomobil sıra dışı tasarımı, sportif, çok sert, agrasif  ve dinamik  görünümü ile tam not aldı. Hyundai, Santa Cruz ile geleneksel pickupların aksine crossover otomobil tutkunlarının gönlünü fethetmek istiyor.

Şehir içinde rahat kullanımının yanında, engebeli arazide de rahat rahat kullanmak isteyenlerin tercihi olacağa benziyor. Araç, konforlu ve rahat kullanımı ile ön planda.

2017-hyundai-santa-cruz-price.jpg

Önden arkaya kadar sportif coupe ve sedan formuna yakın hatlarıyla arkada yükleme alanın da olması otomobile değişik bir tarz katıyor. Yükleme alanın yüksek kapasitede olması da cabası.

santa-cruz.jpg

Ülkemizde ve tüm dünyada olduğu gibi artık verimlilik ve yakıt ekonomisi  bir otomobilde olmazsa olmazlardan. Hyundai de bunları düşünerek Santa Cruz'u  üretmeye hazırlanıyor.

santa1.jpg

Konseptde 2.0 litrelik dizel motor, 190 hp ve 406 Nm maksimum tork üretecek olan araç, geliştirilmiş sürekli dört tekerlekten çekişli aracı ile karşınızda olacak.

santa2.jpg

Geleneksel  tasarımdan uzaklaşan etkileyici iç tasarımı ile de göz dolduruyor.

Rahat ve güvenli bir sürüş sunması Santa Cruz'un en önemli özelliklerinden.

videogaleri.gif

Aracın ülkemize ne zaman geleceği bilinmiyor. Ama şu da bir gerçek ki, bu araç ülkemizde çok tutulacağa benziyor.

Hazırlayan: Seçkin Sazak 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum