Suat Kılıç'tan Güneş Gazetesi'ne Flaş Cevap

Suat Kılıç'tan Güneş Gazetesi'ne Flaş Cevap
Güneş gazetesinin Arınç'a destek çıktı diye tepki gösterdiği AK Partili eski bakanlardan Suat Kılıç'tan cevap geldi. Suat Kılıç " Fitne fesat çıkaran nifak sokan çok olur. Vakit akıl, fikir, vicdan vakti" dedi.

Sabah grubunun magazin gazetelerinden Güneş, hemen hergün dindarlara, AK Parti'ye, Hükümet'e söven odatv'nin sahibi Soner Yalçın'ın "UYUYAN HÜCRE UYANDI" sözüyle Arınç ile Arınç'a destek verdiklerini yazdığı Suat Kılıç'a vurmuştu.

Güneş bugünkü sayısında, Bülent Arınç ile Arınç'a destek verdiklerini belirttiği eski bakanlar Suat Kılıç ile Sadullah Ergin'in "fetöcü olduklarını" belirterek "Fetö'cülmer için avukatlık cübbemi giymek istiyorum diyen Bülent Arınç'a, adı daha önce cemaatle anılan eski bakanlar ve Fetö'cü gazetecilerden büyük destek geldi. Gazeteci Soner Yalçın, Arınç'a verilen bu desteği 'AK Parti içindeki uyuyan hücreler uyandırıldı' sözleriyle yorumladı." diye yazmıştı.

vd-042.gif

AK Parti'deki Uyuyan Hücreler Uyandırıldı Mı?

Suat Kılıç, Güneş gazetesinin bu haberine isim vermeden "Fitne fesat çıkaran nifak sokan çok olur. Vakit akıl, fikir, vicdan vakti" yorumunu yaptı.

Kılıç ardından da Akif Beki'nin " Bülent Arınç'ın aforizmaları" başlıklı yazısını paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum