Veda Konuşmasında Neler Söyledi?

Veda Konuşmasında Neler Söyledi?
Burak Yılmaz, Çin'e gitmeden önce basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray'dan ayrılıp Beijing Guoan'a transfer olan Burak Yılmaz, Çin'e giderken Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.
 
İşte Burak'ın sözleri:
 
"Hayırlı uğurlu olsun. Kulübüm de açıklamayı yapar. Benim için farklı bir duygu. Karmaşık duygular. Hem üzüntülü hem de mutluyum. Kendimi ait hissettiğim yerden ayrıldım. Allah izin verirse güzel şeyler yaşayacağım. Hayırlısıyla gidiyoruz işte. Transfer iki tarafın istemesiyle olan şeyler. Kulübümün de bulunduğu durumu düşünerek gitmekten yana tercih kullandım. O yüzden transfer gerçekleştir. Sadece bir oyuncunun veya bir kulübün istemesiyle olmaz. Fazla konuşmak istemiyorum. Bana yakışmaz. Çok iyi oyuncular gittiği yer. Bize de nasip oldu.
 
"Gitmeden dönmeyi düşünmüyorum"
 
Gidince her şeyi öğreneceğim.  Taraftarımız her zaman kazanmak ister, kupa ister. Zaman zaman bana tepkiler olmuştur. Ne yazık ki çok olmuştur. Tabii ki son dönemlerde kırıldığım üzüldüğüm olmuştur. Diğer kulüplerde emeğim olmuştur. Hepsi bana hakkını helal etsin. Hepsine teşekkür ediyorum. Her zaman onları güzel anılarla hatırlatacağım. Onlar da beni her zaman ismimi hatırlasınlar. Şu an destek dönemi, birlik beraberlik dönemi. Lütfen takımımıza sahip çıkalım, destek olalım. 4 senelik kontrat imzaladım. Orada da emeğimin karşılığını vereceğim. Gitmeden dönmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Onun da kardeşi gidiyor. Birbirimize her zaman destek olacağız. Selçuk'la ayrı bir hukukumuz var. Kendisine ve takım arkadaşlarıma Lazio maçında başarılar diliyorum.
 
"Başkan'la hiç görüşmedim"
 
Başkan'la hiç görüşmedim. Mustafa hocayla görüştüm. Kendisinin yanına gittiğim zaman benimle konuştu. Kendisiyle özel bir konuşma yaptık. Kendisine minettarım. Başarılar diliyorum. Çok güzel bir insanı kazandım. Türkiye'nin en büyük 3 hocasıyla çalışmak nasip oldu. Kendisi benim üzerimde çok büyük etkiler bıraktı. Kendisine başarılar diliyorum. Takımımızı ayağa kaldıracaktır. Bir takımın ayağa kalkması sportif başarıdan geçer. Ben Galatasaray'ın önündeki hedeflerin bitmediğini düşünüyorum. Türkiye Kupası ve UEFA Kupası var. Galatasaray'ın bu kadar geriye düşme hakkı yoktur. Galatasaray'da golcü var... Umut var, Podolski var, Sneijder var. Biraz desteğe biraz itilmeye ihtiyacı var. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.