Bir Acı Haber De İdil'den

Bir Acı Haber De İdil'den
Şırnak'ın İdil ilçesinde devam eden operasyonlarda yaralanarak hastaneye kaldırılan bir asker ve bir polis tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Şırnak İdil’de terör örgütü PKK’ya yönelik süren operasyonda bir polis ve bir askerimiz şehit düştü. Acıhaberi Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı duyurdu. TSK tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi;

“18 Şubat 2016 Perşembe günü Şırnak ili İdil ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ve bir kahraman polisimiz ağır şekilde yaralanmışlardır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 13.05’de şehit olmuşlardır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatımızın mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.