Bursaspor - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? // Hangi Kanalda? Saat Kaçta?

Bursaspor - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? // Hangi Kanalda? Saat Kaçta?
UEFA Avrupa Ligi'de Lokomotiv Moskova'yı 2-0'la geçen Fenerbahçe'de gözler lige çevrildi. Peki Bursaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi'de Lokomotiv Moskova'yı 2-0'la geçen Fenerbahçe'de gözler lige çevrildi. Peki Bursaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig’in 21. haftasında evinde Kasımpaşa’yı konuk eden Sarı Lacivertliler, karşılaşmadan 3 – 1’lik galibiyetle ayrılmış ve hanesine 3 puanı yazdırmıştı. Bursaspor ise Gençlerbirliği deplasmanından 2 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Bursaspor ligde 25 puanla 13. sırada bulunurken, Fenerbahçe 49 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Heyecanlı bir çekişmenin yaşanacağı müsabaka ise büyük bir merakla bekleniyor.

BURSASPOR – FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bursaspor – Fenerbahçe karşılaşmasının maç detayları aşağıdaki gibidir;

Maç Günü: 20 Şubat 2016 Cumartesi

Maç Saati: 19:00

Stat: Bursa Büyükşehir Belediyesi Timsah Arena Stadı

Maçın Hakemleri: Mete Kalkavan, Aleks Taşçıoğlu, Serkan Ok, Özkan Çeliker, Koray Gençerler, Suat Arslanboğa

Yayın: Lig TV

BURSASPOR – FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Yarın akşam ekranlara gelecek olan çekişmeli Bursaspor – Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri şu şekildedir;

Bursaspor muhtemel 11: Harun Tekin, Aziz Eraltay, Dany Nounkeu, Tomas Sivok, Erdem Özgenç, Bekir Yılmaz, Ricardo Faty, Kubilay Kanatsızkuş, Pablo Martin Batalla, Deniz Yılmaz, Tom De Sutter

Fenerbahçe muhtemel 11: Fabiano Ribeiro, Caner Erkin, Bruno Alves, Simon Kjaer, Gökhan Gönül, Josef De Souza, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Şen, Luis Nani, Robin Van Persie

Sarı Lacivertli takımda Hasan Ali Kaldırım sarı kart cezalısı iken, Abdoulaye Ba, Raul Meireles ve Lazar Markoviç sakatlıkları nedeniyle yarın akşam gerçekleşecek olan karşılaşmada forma giyemeyecek. Bursaspor’da ise sakat futbolcular Serdar Aziz ve Emre Taşdemir'in oynayıp oynanmayacağına yarın karar verilecek. Ayrıca sezon başında Fenerbahçe’den kiralanan Miroslav Stoch’un da yapılan anlaşma gereği forma giymeyeceği bilgisi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.