Galatasaray - Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda? // Saat Kaçta?

Galatasaray - Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda? // Saat Kaçta?
Ligde bu hafta, sıkıntılı bir sezon geçiren iki dev kulüp karşılaşıyor. Hafta içinde Lazio ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, Trabzonspor'u konuk ediyor. Merakla beklenen Galatasaray - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ligde bu hafta, sıkıntılı bir sezon geçiren iki dev kulüp karşılaşıyor. Hafta içinde Lazio ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, Trabzonspor'u konuk ediyor. Merakla beklenen Galatasaray - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 22. hafta maçında Türk Telekom Arena Stadında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. 21 Şubat Pazar günü saat 19.00'da başlayacak mücadele, Lig TV ekranlarından yayınlanacak.

GALATASARAY – TRABZONSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

21 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan Galatasaray – Trabzonspor derbisi biletleri satışa çıktı. 25 TL’den başlayan bilet fiyatları 400 TL’ye kadar çıkıyor. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 400,00 TL

Yüzevler Yemekli - 400,00 TL

3. Kategori - 250,00 TL

4. Kategori - 200,00 TL

5. Kategori - 125,00 TL

6. Kategori - 80,00 TL

7. Kategori - 70,00 TL

8. Kategori - 50,00 TL

9. Kategori - 25,00 TL

GALATASARAY – TRABZONSPOR MUHTEMEL 11’LER

Pazar günü karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ve Trabzonspor’un muhtemel 11’leri şu şekilde;

Galatasaray muhtemel 11: Fernando Muslera, Lionel Carole, Semih Kaya, Jason Denayer, Aurelien Chedjou, Olcan Adın, Ryan Donk, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Umut Bulut, Lukas Podolski

Trabzonspor muhtemel 11: Onur Kıvrak, Jose Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Luis Pedro Cavanda, Sefa Yılmaz, Özer Hurmacı, Aytaç Kara, Erkan Zengin, Marko Marin, Muhammet Demir

TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Pazar günü Galatasaray’ı konuk edecek olan Trabzonspor karşılaşma için hazırlıklarını devam ettiriyor. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde Hami Mandıralı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Mehmet, Cardozo katılmazken, Okay, Mustafa ve Güray ise takımdan ayrı bir şekilde düz koşu çalışması yaptı. İdmanın ilk bölümüne katılan Aytaç ve Özer istasyon çalışmasının sonrasında çalışmalarına salonda devam ettiler. Bordo Mavililer antrenmanın son kısmında çift kale maç yaptı ve soğuma hareketleriyle antrenmanı sonlandırdı.

HAMİ MANDIRALI’NIN GALATASARAY PLANLARI

Bursaspor’un teknik direktörü Hami Mandıralı’nın futbolcuları saldırgan bir oyun anlayışı ile mücadele etme konusunda uyardığı öğrenilirken, teknik adamın Galatasaray’ın maçlarını tekrar tekrar izleyerek rakibin etkili ve zayıf yönlerini oyunculara ezberlettiği bilgisi verildi.

Maç öncesinde açıklama yapan Hami Mandıralı, zor günleri geride bırakmak istediklerini söyleyerek, daha cesur bir futbol ile rakibin karşısına çıkacaklarını vurguladı. Her maçı kazanmak için mücadele ettiklerini dile getiren Hami Mandıralı, Galatasaray maçını kazanmaya gideceklerini belirtti.

Bordo Mavili takım ile ilk derbi galibiyetini Galatasaray maçı ile almayı planlayan Hami Mandıralı, 2013 – 2014 sezonunda Mustafa Akçay’ın istifasından sonra takımın başına geçmiş ve gerçekleşen Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaşmalarını kaybetmişti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.