PAEM İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınav Sonuçları Açıklandı

PAEM İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınav Sonuçları Açıklandı
Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (PAEM) İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınavı sonuçları açıklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, amir ihtiyacını karşılamak üzere polis memurları arasından 950'si erkek, 50'si kadın olmak üzere 1000 PAEM İlk Derece Amirlik Eğitimi öğrenci adayı alımı için yapılan sınav sonuçlarının açıklandığı bildirildi.

Başarı sıralamasının, adayların aldığı en yüksek puandan aşağı doğru yapıldığı ifade edilerek, PAEM'de eğitime alınacak adayların sayısına göre sınavda başarılı olan asil aday ve ilgili mevzuat uyarınca kadronun yüzde 30'u oranında yedek adayın belirlendiği kaydedildi.

Açıklamaya göre, adaylar sınav sonuçlarını, Emniyet Genel Müdürlüğünün ve Polis Akademisi Başkanlığının internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve doğum tarihini girerek öğrenebilecek.

Asil olarak başarılı olan adaylar, kayıt başvurularını en geç 24 Şubat saat 17.00'ye kadar bizzat veya birimleri aracılığıyla Elmadağ Polis Meslek Eğitim Merkezine yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.