Fenerbahçe'ye Derbi Öncesi Şok!

Fenerbahçe'ye Derbi Öncesi Şok!
Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta maçında Fenerbahçe ile Bursaspor golsüz berabere kaldı.

Süper Lig'de Fenerbahçe derbi öncesi Bursa'da kritik bir kayıp yaşadı! Timsah Arena'da seyircisiz oynanan maçta 36 hafta sonra gol atamayan sarı lacivertliler koltuğu da tehlikeye attı.

FENERBAHÇE İYİ BAŞLADI

Timsah Arena'daki karşılaşmaya fırtına gibi giren Fenerbahçe ilk 20 dakikada 4 pozisyondan gol çıkaramadı. Volkan Şen ile 3, Fernandao ile 1 fırsatı gole çeviremeyen sarı-lacivertliler kalesinde önemli bir tehlike yaşamadı. İlk yarının kalan dakikalarında Bursaspor oyunda dengeyi kursa da hücum hattında çoğalmakta zorluk çekti. Oyunun başındaki hızı kesilen sarı lacivertliler ise aradığı golü ilk yarıda bulamadı ve ilk 45 dakika golsüz geçildi.

GOLLER KAÇTI

Fenerbahçe ikinci yarıya da hızlı başladı. 57. dakikada sarı lacivertliler Fernandao ile bir kez daha gole yaklaştı. Brezilyalı oyuncu Nani'nin çektiği sert şutta Harun'dan dönen topu boş kaleye atamadı. 66. dakikada Vitor Pereira'dan iki hamle birden geldi. Van Persie ile Alper Potuk oyuna girerken Josef de Souza ile Volkan Şen oyundan çıktı.

Bu skorun ardından bu sezon ilk kez gol atamayan sarı lacivertliler 50 puanda haftayı tamamladı. Ateş hattının üstünde yer alan Bursaspor ise 26 puana çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.