Trabzonlu Vekillerden TFF Ve MHK'ya Kırmızı Kart

Trabzonlu Vekillerden TFF Ve MHK'ya Kırmızı Kart
AK Parti Trabzon milletvekilleri, Trabzonspor-Galatasaray maşında yaşanan hakem krizinden dolayı TFF ve Merkez Hakem Kurulu'nu (MHK) istifaya davet ederek 'kırmızı kart' gösterdi.

AK Parti'li vekiller Ayşe Sula Köseoğlu, Salih Cora, Adnan Günnar ve Muhammet Balta, Trabzonspor-Galatasaray maçındaki hakem faciasına ilişkin basın açıklamasını bordo-mavi formalarla yaptı.

Trabzonlu vekiller adına konuşan Köseoğlu, şunları söyledi: 

''Hakkın ve adaletin savunucusu olan Anadolu'nun ilk şampiyonu Trabzonspor ve Türk futbolu üzerinde oynanan kirli oyunların artarak devam ettiği, gerek TFF'nin gerek MHK'nın Türk futbolu adına gerekli önlemleri almadığı ortaya çıkmıştır. Başta TS taraftarları olmak üzere tüm futbol camiası bu işin hakkını veremeyen ve gereken tedbirleri almayan TFF yönetiminin ve MHK başkan ve üyelerinin derhal istifasını beklemektedir. Artık Türk futbolunu kirletenler, dünyaya rezil edenler bir şehrin futbol kaderiyle ve sabrıyla oynayanlar hesap vermek zorundadır. Trabzonspor sahipsiz değildir. TFF ve MHK'ya yaptığı uygulamalardan dolayı kırmızı kart gösteriyoruz.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum