ABD'de Silahlı Saldırı: 4 Ölü 20 Yaralı

ABD'de Silahlı Saldırı: 4 Ölü 20 Yaralı
Bireysel silahlanmanın zorlaştırılması için çabalayan Obama, kanlı saldırıları örnek göstermiş, gözyaşı dökmüştü. Korktuğu yine başına geldi. Bir fabrika işçisinin düzenlediği saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.

ABD Başkanı Obama bireysel silahlanmanın zorlaştırılması için uğraşırken kanlı saldırıları örnek göstererek gözyaşı dökmüştü fakat korktuğu başına geldi. ABD'nin Kansas eyaletinde bir fabrika işçisinin düzenlediği saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.

Harvey County Şerifi T. Walton, gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırganın aracıyla çim biçme ekipmanları üreten fabrikaya etrafa ateş ederek girdiğini, olayda en az 4 kişinin öldüğünü, 20 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

İhbar üzerine fabrikaya giden polisin saldırganı vurarak öldürdüğünü belirten Walton, "Saldırgan durdurulamasaydı çok daha fazla can kaybı yaşanabilirdi" dedi.

Bazı yerel medya kaynaklarında saldırganın 38 yaşındaki Cedric Ford olduğu ve saldırının gerçekleştiği fabrikada çalıştığı bilgisi yer aldı. Ford'un kısa bir süre önce iş yerinden kovulmuş olabileceği de öne sürüldü.

Geçen hafta da Chicago'da yaşanan silahlı saldırıda, Uber'e kayıtlı aracıyla farklı noktalarda insanlara ateş açan saldırgan 6 kişiyi öldürmüş, 2 kişiyi yaralamıştı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum