Trabzonspor - Osmanlıspor Maçı Hangi Kanalda? // Saat Kaçta?

Trabzonspor - Osmanlıspor Maçı Hangi Kanalda? // Saat Kaçta?
Son oynanan olaylı Galatasaray maçı sonrası Trabzonspor, Osmanlıspor'u konuk ediyor. Merakla beklenen Trabzonspor - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Son oynanan olaylı Galatasaray maçı sonrası Trabzonspor, Osmanlıspor'u konuk ediyor. Merakla beklenen Trabzonspor - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Avni Aker’de bugün son dönemlerin en hareketli gecelerinden biri yaşanacak. Bunda, sportif beklentilerin de ötesinde geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray mücadelesinde yaşananların etkisi çok büyük... Zira, o karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel’in hatalı kararları haftaya damgasını vurmuş, Trabzonsporlu oyuncu Salih Dursun’un Bitnel’e gösterdiği kırmızı kart ise tarihe geçmişti. 

Trabzonspor'un muhtemel ilk 11'i: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Akakpo, Yusuf Erdoğan, Fatih Atik, Okay, Sefa, Marin, Erkan, Muhammet Demir

Osmanlıspor'un muhtemel ilk 11''i: Ahmet, Vrsajevic, Uğur, Numan, Pinto, Mehmet, Lawal, Ndiaye, Torje, Aminu, Rusescu

SAAT: 19.00
STAT: Avni Aker’de
YAYIN: Lig TV

Biletler 3 TL’den başlıyor

O maçı 7 kişi ve 2-1 yenik tamamlayan Trabzonspor’da yönetim ile taraftarlar acil eylem planı için düğmeye basıp protestoların adımını atmıştı. Hazırlanan Salih Dursun tişörtlerini satışa çıkaran Bordo-Mavililer’de yönetim, kentin maça olan ilgisini artırmak için bilet fiyatlarını da 3 TL’ye kadar çekti. Bu gece Avni Aker’de Osmanlıspor’a karşı 20 bin Trabzonsporlu’nun tribünlerdeki yerini alması ve hem takımına destek vermesi hem 
de protestolarını sürdürmesi bekleniyor. 

Mandıralı’nın zor sınavı

Karadeniz temsilcisinde saha dışında bu hareketlilik yaşanırken saha içinde ise teknik direktör Hami Mandıralı’yı ciddi problemler bekliyor. Bordo-Mavililer’in hocası, bugün 9 as oyuncusundan yoksun olarak sahaya çıkmak zorunda kalacak. Hafta başından bu yana alternatif isimlerle bir 11 oluşturmanın yollarını arayan Trabzonspor’un hocası Mandıralı’nın genç takımdan da bazı futbolcuları kadrosuna dahil ederek takımı tamamlaması gündemde. 

Ne olmuştu?

Galatasaray maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel, Marko Marin’in düşürüldüğü pozisyonu es geçip, Erkan’a müdahale yokken penaltı vermişti. Ardından Özer’i haksız yere oyundan atan Bitnel, bir tartışma anında da Aykut Demir’e kırmızı kart gösterip Trabzonspor’u 9 kişi bırakmıştı. Umut-Cavanda mücadelesinin devamında haksız penaltıya isyan eden Bordo-Mavili futbolcuyu da oyundan atan Bitnel’in üzerine yürüyen Salih Dursun, kırmızı kartı alıp hakeme göstermişti. Salih’in de atılmasıyla Trabzonspor maçı 7 kişiyle tamamlarken, hükmen mağlup olmaktan son anda kurtulmuştu. Bu arada hatırlanacağı gibi o karşılaşmanın ardından dün açıklanan disiplin kurulu kararları gereğince Aykut Demir’e, 3, Salih Dursun’a 3, Cavanda’ya ise 2 maç ceza geldi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.