AYM Başkanı Zühtü Arslan Paralelci mi Faruk Köse açıkladı

AYM Başkanı Zühtü Arslan Paralelci mi Faruk Köse açıkladı
Paralel yapıyla mücadele sürerken Anayasa Mahkemesi Başkanlığına seçilen Zühtü Arslan, kripto paralelci mi? Yurt arkadaşı yazar Faruk Köse, Zühtü Arslan'la ilgili çarpıcı bir bilgi paylaştı.

Yeni dönemde AYM'ye üye olarak atanan ve Haşim Kılıç'ın ardından 10 Şubat 2015'te yani paralel yapıyla mücadele sürerken Anayasa Mahkemesi Başkanlığına seçilen Zühtü Arslan, kripto paralelci mi? Yurt arkadaşı yazar Faruk Köse, Zühtü Arslan'la ilgili çarpıcı bir bilgi paylaştı. 

"MİT tırları" haberlerini yapan Can Dündar ile Erdem Gül'e tahliye yolu açan kararın ardından Hükümet'e yakın medya tarafından "paralelci" imasında bulunulan Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ın okul yıllarına ilişkin çarpıcı bir bilgi paylaşıldı.

Yine muhafazakar yazarlardan Faruk Köse, twitter adresinden Zühtü Arslan'la ilgili dikkat çeken bir bilgi aktardı.

Köse, Sabah gazetesinin Zühtü Arslan'a "paralelci" imasında bulunduğunu hatırlatarak, "Sabah, AYM Başkanı Zühtü Arslan'a "paralel" imasında bulunmuş. Zühtü Abi'yi SBF'den tanırım. Milli Görüş / İskender Paşa çizgisinden gelir" dedi.

Faruk Köse ayrıca "Zühtü Bey ile Hak Yol Vakfı'na bağlı evlerde 1 yıl birlikte kaldık. O mezun oldu, biz devam ettik. Sabah'ın iması gerçeği yansıtmıyor" diye yazdı.

vd-051.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum