Arınç'ın Açıklaması Erdoğan'ı Kızdıracak!

Arınç'ın Açıklaması Erdoğan'ı Kızdıracak!
Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert tepki gösterdiği AYM'ye destek verdi. Arınç; ''Ben Zühtü Arslan'ın yanındayım. Kararından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

 

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan AYM'ye tepki gösteren  Cumhurbaşkanı kızdıracak açıklamalar geldi.

Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül hakkında Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) verdiği 'hak ihlali' kararını eleştirmesinden sonra yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Erdoğan'ın "AYM'nin kararına saygı duymuyorum" açıklamasına cevap veren Bülent Arınç "Zühtü Arslan'ın yanındayım" dedi.

"AYM BAŞKANI ZÜHTÜ ARSLAN'IN YANINDAYIM"

Arınç, dünkü konuşmasından dolayı Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'a destek vererek, "Anayasa Mahkemesi Başkanı'nı tebrik ediyorum. Ben Zühtü Arslan'ın yanındayım. Kararından dolayı tebrik ediyorum." dedi.

BİLKENT ÜNİVERSİTESİ'NDE KONUŞTU

Bilkent Üniversitesi'nde 'Dünden Bugüne Türk Siyaseti' konulu konferansta konuştu. Arınç konuşmasının son bölümünde ise güncel gelişmeleri değerlendirdi.

AYM'NİN KARARINA SAYGI DUYMUYORUM

Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar veErdem Gül hakkında verilen hak ihlali kararıyla ilgili olarak, "Anayasa Mahkemesi, bu şekilde bir karar vermiş olabilir. Vermiş olduğu karara sadece sessiz kalırım ama kabul etmek durumunda değilim. Verdiği karara da uymuyorum, saygı da duymuyorum" açıklamasında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum