Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir ilk daha

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir ilk daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte 8 Mart'ta 81 ilden gelen kadınları Beştepe'de ağırlayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bir ilk daha… 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ilk kez Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenecek bir etkinlikle kutlanacak. Erdoğan, 81 ilden Ankara’ya gelecek kadınları eşi Emine Erdoğan ile birlikte Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlayacak. 

MİLLETİN EVİNDE BİR İLK

Şehit annesinden tarım işçisine varana kadar toplumun tüm kesimlerinden kadınların davet edildiği etkinliğe, iş, siyaset, bilim, sanat ve spor dünyasına başarılarıyla damga vurmuş kadınlar da katılacak. Milletin Evi’nde gerçekleştirilecek resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan konuklarıyla özel olarak ilgilenecek. 

ŞİDDET GÜNDEMDE

Dünya Kadınlar Günü’nü nedeniyle 81 ilden Ankara’ya davet edilen kadınlara seslenecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Türk kadınının fedakarlıklarına dikkat çekeceği ve 2023 vizyonu kapsamında kadının toplumsal hayatta daha etkin görev ve sorumluluklar üstlenmesi gerektiğine vurgu yapacağı ifade ediliyor. Erdoğan’ın konuşmasında, kadına yönelik şiddet ve istismarla mücadeleye de değineceği de belirtiliyor.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum