Hami Mandıralı'dan 'böcek' isyanı

Hami Mandıralı'dan 'böcek' isyanı
Bordo-mavili takımın teknik patronu Hami Mandıralı, takımla yaptığı özel görüşmelerin basına sızdığını belirterek, Soyunma odasında böcek mi var? Ben ne konuşursam dışarıya çıkıyor' dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı tepkili. Takımla yaptığı özel görüşmelerin bile dışarı sızdığını belirten Mandıralı aralarında ispiyoncu olduğunu ima etti.

Akşam'a konuşan Mandıralı'nın açıklamaları şu şekilde;

'Birlik ruhuna ihtiyacımız var'

Oyuncularla her gün konuşuyoruz. Onlar da işin farkında. Bir Sıkıntı yok. Onların düşüncesiyle bizim isteklerimiz arasında bir uyumsuzluk yok. Tek sorunumuz bunun sonuca yansıması. Ben şikayet etmiyorum. Bu şartlarda da Trabzonspor başarılı olacaktır. Yaşadığımız şanssızlıklara rağmen bu takım ayağa kalkacak. Trabzonspor'u sevdiğini söyleyen herkesin zarar verecek şeylerden kaçınması lazım. Birlik ruhu oluşturmalıyız. Camianın en çok bu ruha ihtiyacı var.

'Ne konuşursam dışarıya çıkıyor'
Soyunma odasında böcek mi var? Ben ne konuşursam dışarıya çıkıyor. İnsanız ve bazın ölçüsüz konuşmalarımız da olabiliyor. Bunlar ertesi gün basına servis ediliyor. Sonra bunları bana vurmak için kullanıyorlar. Bana vursunlar, önemli değil. Trabzonspor zarar görüyor. Hayat devam ettiği müddetçe ben Trabzonsporluyum. Trabzonspor'un ne zaman ihtiyacı olsa yanındayım. Görev almasam da bana bir iş düşerse koşa koşa giderim."

'Erkan ile ilgili problemimiz olmadı'

Erkan Zengin'le ilgili rahatsızlıklar yaşadığı iddialarına da tepki gösteren Hami Mandıralı, tecrübeli oyununun takıma en çok katkı verenlerden biri olduğunu söyledi. Mandarıla, "Erkan Zengin'le hiçbir problemimiz olmadı. Biz geldiğimizden beri takım için elinden geleni yapıyor. 3 maçtır Aslanlar gibi mücadele ediyor. Söylentiler yalan ve ayıp" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.