Cumhurbaşkanı'nın yeni dünürüne Erbakan referansı

Cumhurbaşkanı'nın yeni dünürüne Erbakan referansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni dünürü Bayraktar ailesinin Milli Görüş lideri rahmetli Erbakan'dan referanslı olduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Selçuk Bayraktar ile sözlendi. Hafta başından bu yana müstakbel damat Selçuk Bayraktar ile Bayraktar ailesi gündemde ve kim oldukları merak ediliyordu.

Milli görüşün yayın organı Milli Gazete'den Ahmet Yavuz, "yeni dünürün ilginç detayı"nı köşesinden paylaştı.

Yavuz'un aktardığı bilgilere göre, Erbakan hoca, 2009'da Erdoğan'la dünür olan Bayraktar ailesinin sahibi olduğu Baykar Makina'ya gizli bir ziyaret gerçekleştirir.

Ziyaretin, görüşmenin içeriği bilinmiyor ancak, Erbakan görüşme sonrası şirketin anı defterine, “Şahsiyetli müessese” yazarak imza atar.

İşte o yazı:

"Dün, gün boyu herkes bu haberi konuştu. Sayın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, Selçuk Bayraktar ile sözlendi. Peki, kimdir Bayraktar ailesi?

*

Bayraktar ailesinin; Türkiye’nin ilk insansız hava araçlarına (İHA), milli kulak, yani dinleme sistemini ekleyen bir şirket olduğu biliniyor. Ancak kimsenin bilmediği bir detayı da ben sizinle paylaşmak istiyorum.

*

Bayraktar Holding henüz İHA projelerini hayata geçirmiş değildir. Yıl 2009. Modern Türkiye’nin Kurucusu Erbakan, Üstün teknoloji ağırlıklı İran ziyaretinden hemen sonra Türkiye’de çok gizli bir ziyaret gerçekleştirir.

7 Temmuz’da Bayraktar’ın Ankara’daki şirketinde incelemelerde bulunur. Burada ne gibi çalışmalar yapar bilgimiz yok. İran’da, 80’lerde Pakistan’da olduğu gibi…

*                     

Ancak, masa arkadaşım Ahmet Açıkay’ın verdiği belgede ilginç bir detay var. Hocamız, şirketin anı defterine, “Şahsiyetli müessese” yazarak imza atar.

 

vd-054.gif

İlk motor, ilk otomobil, Devrim, ağır sanayi, askeri sanayi, üstün teknoloji ve elektronik sanayi…

Aselsan, Havelsan, Roketsan, TAİ ve TUSAŞ… Denince akla kim gelir? Tabi ki Erbakan.

*

Irak’tan Libya’ya, Suriye’den Yemen’e “işgal altındayız.” Akdeniz’de 13 savaş gemisi ve İncirlik’le kuşatılmış durumdayız. Eğer Erbakan Hoca, üstün teknolojiyi bu ülkede kuramadan göçtüyse vay halimize!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.