Hüseyin Aygün, hareme de dil uzattı

Hüseyin Aygün, hareme de dil uzattı
CHP'li eski vekil Hüseyin Aygün, İslami konularda hakaret içeren açıklamalarına bir yenisini ekledi. Aygün şimdi de Osmanlı ve Harem'e dil uzatarak, Harem'den tecavüzhane olarak söz etti.

CHP'li eski milletvekili Hüseyin Aygün, İslami konularda hakaret içeren açıklamalarına bir yenisini ekledi. Aygün şimdi de Osmanlı ve Harem'e dil uzatarak, Harem'den tecavüzhane olarak söz etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği "Tarihimize İz Bırakan Valide Sultanlar" programında yaptığı konuşmada "Harem, Osmanlı hanedan üyeleri için daha çok bir okuldur" demişti.

Bu sözlerine sosyal medya hesabından cevap veren Hüseyin Aygün, “Emine Erdoğan, kadınlara 24 saat tecavüz edilen, kız çocuklarının bile ırzına geçilen bir işkencehane olan hareme 'Hanedan okuludur' demiş..” diye yazdı.

İşte Hüseyin Aygün’ün o skandal mesajları:

“Hüseyin Aygün ‏

Emine Erdoğan, kadınlara 24 saat tecavüz edilen, kız çocuklarının bile ırzına geçilen bir işkencehane olan hareme 'Hanedan okuludur' demiş..

Hüseyin Aygün

Sen Cumhuriyet'e, modernleşmeye, kadın-erkek eşitliğine 'enkaz' dersen, 'tecavüzhane' mekânı harem de elbette 'okul' olur gözünde. Tutarlı..”

1-237.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum