Eskişehir Valiliğinden Eşcinsellere Destek

Eskişehir Valiliğinden Eşcinsellere Destek
Avrupa'da doğan sapkın fikirler Türkiye’deki işbirlikçilerinin eliyle adeta gençlerimizin genleriyle oynamaya başladı. Eskişehir’de, valiliğin internet sitesinde yapılan duyuruyla, “LGBT’i projesini getir, teşviki al” çağrısı yapıldı.

Avrupa'da doğan sapkın fikirler Türkiye’deki işbirlikçilerinin eliyle adeta gençlerimizin genleriyle oynamaya başladı.Eskişehir’de, valiliğin internet sitesinde yapılan duyuruyla, “LGBT’i projesini getir, teşviki al” çağrısı yapıldı.​

SOROS VE VALİLİK DESTEKLİ PROJE

PARA spekülatörü Siyonist George Soros’un vakfının da destekçisi olduğu TOG adlı “toplum gönüllüsü”  kuruluş, Türkiye’deki faaliyetleri ile sapkınlığa sahip çıkıyor. Kendilerini ‘Toplum Gönüllüleri’ olarak adlandıran bir grup, ‘LGBTI dostu kentler, kampüsler ve yurtlar’ için harekete geçti. Devletin valiliği ise, bu sapkın faaliye “resmi” destek vererek internet sitesinden duyurdu.

SOROS’UN PROJEDEKİ ROLÜ

Kendilerine ‘Toplum Gönüllüleri’ diyen bir grup, ‘Genç Kadın Fonu’yla 5 bine kadar hibe vererek, ‘Kadın ve LGBTİ dostu kentler, kampüsler, yurtlar’ projesi başlattı. Devlet bir yandan en az üç çocuk söylemlerini sürekli gündemde tutarken, nesli kurutacak sapkın eğilimlere devletin yöneticilerinin alet olması tezatı gözler önüne seriyor.

Türkiye’ye sıçradı

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen ‘Temel Haklar, Ayrımcılık Yasağı ve LGBTİ (yani sapkın grupların) Dâhil Olmak Üzere Hassas Grupların Korunması’ adlı seminere milletvekillerinin gönderilmesinin ardından ‘ahlaksızlık’ Türkiye’ye de sıçradı.

İktidar, AB sevdası uğruna toplumun değerleriyle oynayan proje ve çalışmalara göz yummaya devam ediyor. İktidarın tutumundan cesaret alan bazı gruplar ise, cinsel sapkınlık ve sapıklık olan LGBTİ’yi proje olarak sunanlara hibe veriyor.  Toplum Gönüllüleri adındaki bir grup, ‘Genç Kadın Fonu’ kapsamında ‘kadın ve LGBTI dostu kentler, kampüsler, yurtlar ilgili projelere 5 bin hibe verileceğini duyurarak, özgürlük ve eşitlik adı altında ahlaksızlığın yaygınlaşmasına zemin hazırlıyor. Bu cinsel sapkınlık ve sapıklığa Hükümet herhangi bir engel çıkarmazken, Eskişehir Valiliği’nin bu duyuruyu valiliğin resmi sitesinden yayınlaması da tepkilere neden oldu.

AHLÂKSIZ DAVET’TEN SONRA SAPKIN KENTLER!

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen ‘Temel Haklar, Ayrımcılık Yasağı ve LGBTI (yani sapkın grupların) Dâhil Olmak Üzere Hassas Grupların Korunması’ adlı seminere milletvekillerinin gönderilmesinin ardından ‘ahlaksızlık’ Türkiye’ye de sıçradı. İktidarın toplumun değerleriyle oynayan böyle bir seminere milletin vekillerini göndermesi, ülkemizde yaşanan ahlak yozlaşmasına zemin hazırladı. Bu olaydan cesaret alan bazı çevreler harekete geçerek, sapkın yurt ve kampüsler inşa etmek için kolları sıvadı.

HEDEF SEÇİLEN İL: ESKİŞEHİR

Pilot il olarak Eskişehir seçilirken, bu ilin tercih edilmesinde ise, üniversitelerden dolayı gençlerin yoğun olarak yaşadığı bir il olması dikkat çekiyor. Özellikle Eskişehir’deki yurt, kampus ve okulları hedef kitle olarak seçen TOG, daha çok genci ağına düşürmek için de burs verdikleri gençleri gönüllü olarak faaliyetlerine destek vermesini istiyor. Anadolu’nun çeşitli illerinden garip ailelerin çocukları Eskişehir’de okumaya hak kazandığında ise, ailelerine yük olmamak ve ayakta kalabilmek için böyle burs imkanlarından yararlanmak zorunda kalıyor. Buradan burs aldığı takdir de mecburen değerlerine ve kültürüne ters düşen LGBTİ’ye hizmet etmiş oluyor. Gençlerin zaaflarını bilen bu tür gruplar da zaaflar üzerinden gençleri kendi tuzaklarına düşürüyor.

SAPKINLIĞA VALİLİK ALET OLDU

Kendilerine ‘Toplum Gönüllüleri’ diyen bir grup, ‘Genç Kadın Fonu’yla 5 bine kadar hibe vererek, ‘Kadın ve LGBTİ dostu kentler, kampüsler, yurtlar’ projesi başlattı. Devlet bir yandan en aç üç çocuk kampanyası sürdürürken, Müslüman Türk toplumunun neslini kurutacak sapkın eğilimlere AB sevdası uğruna iktidarın vali ve yöneticilerinin alet olması tezatı gözler önüne seriyor.Eskişehir Valiliği, toplumun yozlaşmasına zemin hazırlayacak bu projeyi resmi internet sitesinden duyurdu. Duyuru üzerine ise, vatandaşlar sert tepkiler gösterirken, valilik ise projenin başvuru tarihi sona ermesine rağmen duyuruyu sitesinden kaldırmaması dikkat çekti.

SÖZDE TOPLUM GÖNÜLLÜSÜ GERÇEKTE SOROS İŞBİRLİKÇİSİ

Toplum Gönüllüleri adı altında Batı’nın ahlaksızlığını ülkemizde yaygınlaştırmaya çalışan grubun proje ortakları da dikkat çekiyor. “LGBT Dostu Kentler, Yurtlar ve Kampüsler” sapkın girişiminin proje ortakları arasında ABD Büyükelçiliği, İsveç Başkonsolosluğu, Avrupa Birliği ve Açık Toplum Vakfı’nın olması, projenin amacını açığa çıkarıyor. Açık Toplum Vakfı’nın destekçisi olarak bilinen George Soros ise, Ukrayna, Gürcistan gibi ülkelerde toplumları Batılı yaşam tarzı doğrultusunda dönüştüren turuncu devrimler yapmasıyla tanınıyor.

milli gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum