FETÖ medyası PKK'ya toz kondurmadı

FETÖ medyası PKK'ya toz kondurmadı
FETÖ medyası PKK terörünün üzerini örterek Cumhurbaşkanı’nı hedef gösterdiler.Beraber hareket eden Özgür Düşünce, Yarına Bakış, Meydan, Cumhuriyet, Sözcü ve Birgün gazeteleri Ankara’daki hain saldırıdan sonra PKK’ya toz kondurmadı.

Her gün yeni bir kirli yüzü ortaya çıkan Fetullahçı Terör Örgütü, Türkiye'nin düşmanı olan her türlü kirli organizasyonla işbirliği yapmaktan çekinmiyor. 

FETÖ İMAMLARI PKK İLE GÖRÜŞÜYOR

Son olarak Rus medyasında Türkiye düşmanlığı yapan Fetullah Gülen ve örgütü, ihanette hiçbir sınır tanımayacağını ortaya koydu. FETÖ imamlarının yurtdışında PKK ile gizli görüşmeler yaptığının belgelenmesi ile "FETÖ-PKK örgüt kardeşliği" iddiaları yeniden gündeme geldi.

FETÖ MEDYASI PKK'NIN KARA PROPAGANDASINA DESTEK VERİYOR

Ankara'daki hain saldırıdan birkaç dakika sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifa kampanyası başlatan Fetullahçı Terör Örgütü, medyasında da PKK Terör Örgütü'nü değil Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef gösterdi. Fetullahçı Terör Örgütü ile birlikte hareket eden Özgür Düşünce, Yarına Bakış, Meydan, Cumhuriyet, Sözcü, Birgün ve Özgür Gündem gazeteleri Ankara'daki hain saldırıdan sonra PKK'ya toz kondurmazken yine AK Parti iktidarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alçakça suçlamalar yönelttiler.

FETÖ GAZETELERİ PKK MEDYASI GİBİ!

Özgür Düşünce gazetesi yazarı Ergun Babahan sosyal medyadaki alçak üslubunu gazete köşesinde de sürdürürken PKK terör örgütünü aklama gayreti içerisine girdi. 1 Kasım seçimlerinde PKK'nın siyasi kanadı HDP'ye oy vereceğini açıklayan Nazlı Ilıcak ise bugünkü köşesini PKK'nın kara propagandasına ve Erdoğan düşmanlığına ayırdı. FETÖ'nün müptezel devşirme yazarları da böyle acı bir günde PKK dilini kullanarak örgüt propagandası yapmaya devam etti. 

1458029966681.jpg

FETÖ İMAMLARI CUMHURİYET VE BİRGÜN'Ü FİNANSE EDİYOR

FETÖ medyası yazarları alçakça AK Parti iktidarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlu ilan ederken, Ankara'daki saldırının gündem değiştirme amaçlı olduğunu iddia ederek PKK'nın kara propagandasına destek verdiler. Taraf ile yollarını ayıran Fetullahçı Terör Örgütü son dönemde maddi darboğazda olan Birgün ve Cumhuriyet gazetelerini finanse ediyordu. 

sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum