‘Darwin’ için ateistler yerine Müslümanlar kullanılacak!

‘Darwin’ için ateistler yerine Müslümanlar kullanılacak!
Harun Yahya’nın Darwin’in ‘Evrim teorisi’ni çürütmesinden sonra büyük bir çıkmaza giren Darwinistler, Müslüman toplumları ‘evrime’ ikna edebilmek için yeni bir strateji peşinde.

New Scientist dergisinin bir röportaj yaptığı Amerika’nın Massachusetts eyaletindeki Hampshire Üniversitesi öğretim görevlisi Salman Hameed, Harun Yahya’nın ‘Yaratılış Atlası’ kitabıyla zor günler geçiren ‘Evrime inananlar camiasına’ ilginç tavsiyelerde bulundu.

‘EVRİMİ KABUL ETTİRMEK İÇİN ATEİSTLERİ UZAK TUTUN’ 
İslam dünyasında yükselen ‘Yaratılış’ gerçeğine karşı, Darwin’e inanan bilim adamlarının ‘evrimi’ yaymak için neler yapması gerektiğini anlatan Hameed, İngiliz Richard Dawkins ve diğer ateistlerin Müslümanları evrimden uzaklaştırdığı kaydetti.

HARUN YAHYA EVRİME SAVAŞ AÇTI
Müslümanların, evrimin Batının hegemonik bir simgesi olarak gördüğünü ve Batı’nın materyalist düşüncesine ait olduğunu düşündüğünü söyleyen Hameed, Harun Yahya’nın Müslüman dünyasında evrime savaş açtığını söyledi. Harun Yahya’nın evrimin Batı’nın ideolojik bir köşe taşı olduğuna inandığını kaydeden Hameed, Müslüman ülkelerde evrimi yaygınlaştırmak için de ilginç tespitler yaptı.

RICHARD DAWKINS, HARUN YAHYA’YI DOĞRULUYOR
İslam dünyasında evrimin din ile evrim arasında bir seçenek olarak sunulduğunu ve Müslümanların dini tercih ettiğini söyleyen Hameed, New Scientist’in “O zaman Richard Dawkins’i (Ünlü İngiliz ateist) Ortadoğu’ya konuşması için göndermemeliyiz?” sorusuna, “Richard Dawkins ne söylüyorsa, Harun Yahya da aynısını söylüyor. Richard Dawkins evrimin ateizme götürdüğünü söylüyor, bu aynı zamanda Harun Yahya’nın söylediği şeydir” diyerek evrimcilere akıl verdi.

EVRİMCİLERE TAVSİYELER…
Bilim adamlarının evrimi anlatmak için neler yapması gerektiği şeklindeki sorusuna Hameed, “Biz şu anda sadece Harun Yahya’nın sesini duyuyoruz. Onun için biyologlar ve diğer bilim adamları, Müslüman okuyucular için gazete ve dergilerde yazılar yazmalı. Neden evrimi kabul ettiklerini onlara anlatmalı” diyerek, Evrim camiasının içinde bulunduğu çıkmazı nasıl aşması gerektiği konusunda ip uçları verdi.

ADNAN HOCA BU SEFER AFGANİSTAN'A KONUŞTU

HABERVAKTİM ARAMA SAYFASINDAN 'DARWIN' İLE İLGİLİ HABER VE YORUMLAR İÇİN TIKLAYINIZ 

HABERVAKTİM ARAMA SAYFASINDAN 'HARUN YAHYA' İLE İLGİLİ HABER VE YORUMLAR İÇİN TIKLAYINIZ


(habervaktim.com – Dış Haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.