PKK'nın dağ kadrosu sıkıştırıldı!

PKK'nın dağ kadrosu sıkıştırıldı!
Nusaybin'de 6 mahallede 400'ü aşkın çukur kazılan, 350 dolayında teröristin bulunduğu ilçede 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde halkın can ve mal  güvenliğini tehdit eden PKK'lı teröristlere yönelik operasyon sürüyor. 
 
Kırsaldaki saldırılarını şehirlere taşıyan terör örgütü PKK  mensuplarının yakalanması, kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların  kaldırılması için ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından  Türk Silahlı  Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta operasyon başlatıldı.
 
Şimdiye kadar bir polis memurunun şehit olduğu, 3 teröristin etkisiz  hale getirildiği operasyon kapsamında bazı bölgelerde kontrolü sağlayan güvenlik  güçleri, yollardaki barikatları kaldırıp teröristlerce kullanılan evlerde arama  yapıyor.

6 mahallede çukur kazıldı
 
Operasyonların ardından PKK'lı teröristler, 4 mahallenin yanı sıra  Suriye sınırında yer alan Kışla ve Zeynel Abidin mahallelerinde de kazdıkları  çukurlara ve kurdukları barikatlara patlayıcı tuzakladı.
 
6 mahallede 400'ü aşkın çukur kazılan, barikat kurulan, patlayıcı  tuzaklanan ilçede, terör örgütünün dağ kadrosundan gelenlerin de aralarında  bulunduğu 350 dolayında terörist bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.