Vali Şahin'den İstanbullulara uyarı

Vali Şahin'den İstanbullulara uyarı
İstanbul Valisi Vasip Şahin, teröre karşı kentte gerekli tedbirlerin alındığını belirterek "Tedbirli ve dikkatli olun" uyarısında bulundu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Tuzla Nikah Sarayı ve Kültür Merkezinde düzenlenen ilçe buluşmaları toplantısına katıldı. Şahin, Ankara'da meydana gelen terör saldırısına ilişkin, "Bu pazar Ankara'da haince, kalleşçe bir saldırıyla 40'a yakın vatandaşımızı kaybettik. Öncelikli onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza Allah'tan şifa diliyorum” dedi.

"HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALIYORUZ"

İstanbullulara terör karşı tavsiyelerde de bulunan Vasip Şahin, şu ifadeleri kullandı:

“Tabii bu bize şunu gösteriyor, artık dünyanın hangi köşesi olursa olsun global terör tehdidi altındadır. Dünyanın hiçbir köşesi, hiçbir şehri ve ülkesi, 'Ben terör tehdidinden yüzde yüz azadeyim' diyemez. Dolasıyla bizler bugün bu gerçeği göz önüne alarak tedbirlerimizi, planlarımızı yapıyoruz, yapmaya devam ediyoruz. Özellikle güvenlik bürokrasisi, güvenlik görevlileri olarak en üst seviyede her türlü tedbirimizi alıyoruz. Bunu en etkin şekilde uygulamaya da gayret ediyoruz.

"DİKKATLİ OLUN, PANİĞE KAPILMAYIN"

Vatandaşlarımızdan öncelikli talebim şudur; tedbirli, dikkatli, uyanık olacağız ama tedirginliğe, paniğe kapılmaya asla tevessül etmeyeceğiz. Bu aynı zamanda bizim bu topraklarda, bu ülkede birlikte yaşadığımız komşularımıza hem şehrimize karşı bir vazifedir. Özellikle birbirimizi daha çok kollamaya, daha çok selam vermeye ve bağlanmaya dünden daha fazla bugün dikkat etmeliyiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.