Genelkurmay'dan flaş operasyon açıklaması!

Genelkurmay'dan flaş operasyon açıklaması!
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, devam eden terör operasyonları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Devletimizin bekasına, milletimizin birlik, beraberlik ve güvenliğine kast eden hainlerin planları halkımızın sağ duyusuyla, devletimizin kararlı duruşuyla ve fedakar ve kahraman silah arkadaşlarımızın büyük emek ve gayretleri sayesinde hedefine ulaşmamıştır, ulaşamayacaktır. Bu yönde yapılması gereken bütün faaliyetlerin, planlamanın ve icranın da yapıldığını bilmenizi istiyorum" açıklamasında bulundu.

Akar, teröristle mücadeledeki yeni dönemin 24 Temmuz'daki hava harekatıyla başladığını ve bütün şiddetiyle devam ettiğini vurgulayarak, "Bu birlik ve beraberlik içinde yapılan mücadelenin diğer önemli özelliği de burada görev yapan güvenlik güçlerinin tüm mensupları, asker sivil tüm mensupları, silahlı kuvvetler olarak, güvenlik güçleri olarak hiçbir mezhep, etnik ayrım yapmaksızın sivil ve masum vatandaşlarımızın can kaybına müsaade etmemek için büyük bir dikkat ve hassasiyetle çalışmaktadırlar.
 
Egemenliğimiz ve bağımsızlığımız, yüce milletimizin hak ve menfaatleri bizim için olmazsa olmaz koşular. Buna karşı yapılabilecek her türlü taarruza, saldırıya karşı ülkemizin ve milletimizin hak ve menfaatlerini korumak için gerekirse canımızı feda etmeye hazır olduğumuzun da herkes tarafından bilinmesi lazım. Bizim için esas olan 80 milyon vatandaşımızın ve takriben 800 bin kilometrekare topraklarımızın,  vatan parçasının güvenliğidir, bütünlüğüdür, rahatıdır, huzurudur.
 
Türk Silahlı Kuvvetleri ülkemizin ve milletimizin birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı, egemenliği ve bayraklaşan vatan topraklarının korunması konusunda en önemli teminat olmaya devam edecektir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.