Alparslan Kuytul'dan skandal paralel ve terör açıklaması

Alparslan Kuytul'dan skandal paralel ve terör açıklaması
Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, hükümeti hedef alarak "Bunlar paralel paralel paralel deyip, PKK PKK PKK deyip bu bahanelerle aslında daha diktatör bir sistemi kurma gayreti içerisindedirler" dedi.

Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, Ankara'da gerçekleştirilen patlamayı yorumlarken, AK Parti iktidarını hedef alarak "Bunlar paralel paralel paralel deyip, PKK PKK PKK deyip bu bahanelerle aslında daha diktatör bir sistemi kurma gayreti içerisindedirler" dedi.

Alparslan Kuytul Akademisyenler hakkında ise, "Akademisyenler bir yazıyı kaleme aldılar. Katılmayabiliriz fakat görüşünü söyledi" diye konuştu. 

Kuytul açıklamalarının devamında, şunları kaydetti:

"Bu adamlar terörist değil bunlar bilim adamı. Sonuçta bu adamlar diyor ki 'Sizin bu yaptığınız doğru değil Güney Doğu'da başlattığınız bu savaşla bir sürü insan öldürüyorsunuz, tanklarla terörle mücadele edilemez tanklar savaş ta kullanılır. Sizin suçunuza ortak olmayacağız' diyor. Eğer siz buna bile tahammül edemiyorsanız fikir özgürlüğü denilen şey nedir söyler misiniz?" 

Alparslan Kuytul'un önceleri paralel yapı karşıtı açıklamalar yaptığı biliniyor. Kuytul'un ne değişti de paralel ağzıyla açıklamalarda bulunduğu merak ediliyor. 

videogaleri.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum