Ey Belçika! Al sana terör

Ey Belçika! Al sana terör
PKK'ya sahip çıkan Belçika'nın başkenti Brüksel terör saldırılarıyla sarsıldı. Havalimanındaki ikiz patlamanın ardından bir de metroda patlama meydana geldi. Çok sayıda ölü ve yaralı var.

Bölücü terör örgütü PKK'ya sahip çıkan, PKK için standlar açan Belçika'nın başkenti Brüksel terör saldırılarıyla sarsıldı. Havalimanındaki ikiz patlamanın ardından bir de metroda patlama meydana geldi. Çok sayıda ölü ve yaralı var. 

Belçika'nın başkenti Brüksel'in Zaventem Havalimanı'nda meydana gelen ikiz patlamanın ardından, az önce de Avrupa Birliği'ne ait kurumların bulunduğu bölgeye yakın Maelbeek metro istasyonunda patlama meydana geldi. AB Komisyonu, çalışanlarını dışarıya çıkmamaları konusunda uyardı. Brüksel'deki ulaştırma yetkilileri ise kentteki tüm metro istasyonlarının kapatıldığını açıkladı. Maelbeek, Brüksel'de Arap kökenli vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bir semt olarak biliniyor.

METRODA MAHSUR KALANLAR YÜRÜYOR

Patlamanın ardından metroda mahsur kalanlar raylarda yürüyerek çıkış için diğer istasyona ulaşmaya çalışıyor.

MİSİLLEME İÇİN YAPILDI İDDİASI

13 Kasım 2015'te meydana gelen ve 130 kişinin ölümüyle sonuçlanan Paris saldırılarını gerçekleştiren Salah Abdeslam, geçtiğimiz cuma günü Belçika’nın başkenti Brüksel’de yakalanmıştı. Brüksel'deki havalimanı ve metro istasyonu saldırılarının Abdeslam'ın yakalanmasına karşılık gerçekleştirilen intikam saldırıların olabileceğinden şüpheleniliyor.

videogaleri.gif
fotogaleri-002.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum