Erdoğan'ın hediyesi kulaklığın pili bitti

Erdoğan'ın hediyesi kulaklığın pili bitti
İşitme cihazının pili bittiği için Büşra artık duyamıyor.Üstelik o işitme cihazını ona Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hediyesiydi.

Minik Büşra'nın babası İbrahim Bozkurt, kalp krizi geçirdiği için işten çıkarıldığını iddia etti. Bozkurt, 4 aydır işsiz olduğu için kızının işitme cihazının pilini bile alamadığını söyleyerek, yetkililerden yardım istedi.

Sadece iş istediğini söyleyen İbrahim Bozkurt, “Kalp krizi geçirdim rahatsız olunca işten çıkarıldım. Çalışamaz hale geldiğim için patron beni işten çıkarttı. 4 aydan beri işsizim çocuğumun kullanmış olduğu işitme cihazının pillerini ve kablolarını alamaz hale geldim. İş için defalarca gittiğim yerlerde rahatsız olduğumdan dolayı işe alınmadım. Yüzde 43 oranında engelim var. Bu yüzden iş bulamıyorum. Gittiğim her yerde kapılar yüzüme kapandı. Buradan yetkililerden yardım istiyorum daha önce de çocuğumun cihazı çalındı. Haberi duyan sayın cumhurbaşkanımız Allah razı olsun, çocuğuma işitme cihazı göndermişti. Fakat yine çok çaresizim çocuğumun cihazının pillerini ve kablosunu değiştiremez duruma geldim. Kiramı ödeyemez durumdayım hayırsever insanlardan ve yetkililerden yardım istiyorum” şeklinde konuştu.

milli gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.