Stat değil sanki darphane!

Stat değil sanki darphane!
Vodafone Arena'nın açılış tarihinin açıklanması dahi para basmaya başlamasına yetti.

BEŞİKTAŞ’IN yapımı tüm hızıyla süren yeni mabedi Vodafone Arena’nın açılış tarihinin açıklanmasıyla beraber stat adeta para basmaya başladı. Siyah-beyazlı kulüp, kalan 11 bin 500 adet kombine kartı yeni fiyatlarla önceki gün satışa çıkarmıştı. Siyah-beyazlı taraftarlar passolig.com.tr ve Akaretler’deki kulüp binasında bulunan kombine satış merkezine adeta hücum etmiş ve kombine kartlara yoğun ilgi göstermişti. 

VE dün kalan bütün kombineler satılırken 2.5 yılı aşkın süredir Beşiktaş’ın yuvasına dönmesini bekleyen siyah-beyazlı taraftarlar bir anlamda rekor kırdı. 11 bin 500 adet kombine 2 gün içinde tüketildi ve kulübün kasasına bu kısa zaman dilimi içinde 8 milyon TL sıcak para geldi. 

GELECEK SEZONDAN İTİBAREN GEÇERLİ

BİLİNDİĞİ gibi Vodafone Arena 10 Nisan’da devlet protokolü ve divan kurulu üyeleri için yapılacak olan törenle hizmete girecek ve Beşiktaş mabedindeki ilk maçı 11 Nisan’da Bursaspor’la oynayacak. Kombine kartlar gelecek sezondan itibaren geçerli olacak. Yönetim, bu sezon statta oynanacak 3 maç için bilet satışı yapacak. Kombine kartı bulunanlar bu biletleri öncelikli satın alma hakkına sahip olacak. 

KURALLAR gereği stadın tüm koltukları kombine kart olarak satılamıyor. Siyah-beyazlılar gelecek sezon oynayacağı maçlarda yaklaşık 10 bin bilet satışa çıkarabilecek.  (Vatan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.