Hakkari ve Şırnak'ta 2 şehit

Hakkari ve Şırnak'ta 2 şehit
Yüksekova'da 1 özel hareket polisi şehit olurken, 1 özel harekat polisi de yaralandı. Şırnak'ta da bir korucu şehit oldu.

PKK'lı grupları etkisiz hale getirmek, kazdıkları hendekleri kapatmak, oluşturulan barikatları kaldırmak amacıyla 13 Mart'ta başlatılan operasyon sürdürülürken dün akşam Özel Harekat Şubesi'nde görevli 1 polis şehit düştü, 1 polis de yaralandı.

Olayla ilgili henüz açıklama yapmazken, şehit polis için bu sabah Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'na bağlı filoda uğurlama töreni düzenlenecek.

ŞIRNAK'TA 1 KORUCU ŞEHİT OLDU

Şırnak'ta terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlarda bir korucunun şehit düştüğü bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırı sonucu bir korucunun ağır yaralandığı belirtildi.

Korucunun, kaldırıldığı hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu kaydedilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" ifadesi yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.