İspanya bunu konuşuyor!

İspanya bunu konuşuyor!
İspanya basınında çıkan haberlere göre Barcelona, Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'i transfer etmek için her ihtimali değerlendiriyor.

Barcelona, Arsenal'in orta saha oyuncusu Mesut Özil'in transferi için aralarında Arda Turan'ın da yer aldığı oyuncu takası ihtimali de dahil olmak üzere birçok seçenek üzerinde duruyor.

2015-16 sezonu başında Atletico Madrid'den Katalan devine transfer olan Arda, Barça'nın transfer yasağı nedeniyle Ocak ayına kadar forma giyme şansı yakalayamamıştı. Luis Enrique'nin ısrarla takımında görmek istediği milli yıldız şu ana dek Barcelona formasıyla mağlubiyet yüzü görmüş değil.

Fakat Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen AS'ın haberine göre Barça, Mesut Özil'i kadrosuna katabilmek için Arda'yı feda edebilir.

BARÇA'NIN SİNSİ PLANI

Gazetenin haberine göre, Mesut Arsenal'e satılırken Real Madrid ile İngiliz devi arasında yapılan anlaşma gereği, oyuncunun Barcelona'ya satılması halinde Real'e, Barça'nın yaptığı teklife eşdeğer bir teklif sunmaları halinde oyuncuyu geri alma opsiyonu verildi.

Katalan devi ,bu dezavantaja rağmen, Real Madrid'in FIFA'dan iki dönemlik transfer yasağı almasını fırsat bilerek bu hamleyi gerçekleştirmek istiyor. Madrid'in cezası şu an için dondurulmuş olsa da kulübün kaderi yaz döneminde netleşecek.

ARSENAL ARDA'YI İSTİYOR

Barcelona Mesut'un transferi için anlaşmaya oyuncularını da dahil etmeye razı. Bu durumda Arsenal'in Katalan devinden istediği üç isim var: Arda Turan, Münir El Haddadi ve Sandro Ramirez.

Mesut'un La Liga'ya dönmek istiyor olması da transfer ihtimalini kuvvetlendiriyor. Fakat Luis Enrique'nin Arda'yı beğeniyor olması milli yıldızın en büyük güvencesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.