Fenerbahçe'de yolcular...

Fenerbahçe'de yolcular...
Fenerbahçe'de ayrılacak futbolcuların isimleri şimdiden netleşmeye başlıyor.

Sarı-lacivertli ekipteki geleceği “şampiyonluğa” bağlı olan Portekizli teknik direktör, eğer göreve devam ederse birçok yıldızla yolları ayıracak. Pereira, kadroda ciddi revizyona gideceğini söyledi.

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'deki kaderi "şampiyonluğa" bağlı... Şampiyonluk gelirse, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 47 yaşındaki çalıştırıcı ile yola devam edilecek. Bunun dışındaki seçenek, Pereira'nın Fenerbahçe'deki macerasının sonu demek. Portekizli teknik direktör, Fenerbahçe'deki hesaplarını şimdilik "kalacakmış" gibi yapıyor. Zira şampiyonluğa çok inanıyor... Kalırsa da geleceğe dair çok önemli planları var. Yepyeni bir Fenerbahçe kurmanın hayallerini kuruyor...

'TÜM PLANLARIM HAZIR' 

Samandıra'da kendisine yakın gördüğü bazı kulüp ileri gelenleri ile sohbetler gerçekleştiren Pereira'nın, bu sohbetlerde kadrodaki bazı yıldızlardan şikayetçi olduğunu, görevde kalması halinde bu isimlerle devam etmeyeceğini söylediği belirtiliyor. Sarı-lacivertli hocanın, "Seneye kendi seçtiğim oyuncularla yola devam etmek istiyorum. Şimdikinden çok daha iyi bir kadro kuracağımdan emin olabilirsiniz. Bu sezon yaşadığım sıkıntıları yaşamak istemiyorum. Kafamda tüm planlar hazır. Gelecekler ve gidecekler belli" diye konuştuğu ifade ediliyor.

NANi VE RVP BiLE TOPUN AĞZINDA

Fenerbahçe'de gelecek sezon için durumu sallantıda olan birçok isim bulunuyor. Kiralık oyunculardan Markovic, Liverpool'un kadroda tutma kararının ardından kesin olarak Ada'ya dönüyor. "Fenerbahçe'ye gelmeyi ben istemedim" diyen kaleci Fabiano ile de yolların ayrılması neredeyse kesin. Pereira, Abdoulaye Ba'dan ise memnun. Senegalli stoperin bonservisi alınabilir.

DİEGO'DAN DA MEMNUN DEĞİL 

Sözleşmeleri biten Kadlec, Alves ve Meireles'in kontratlarının uzatılması düşünülmüyor. Çin'den ciddi talipleri olan Nani ile van Persie'ye ise uygun satış şartlarında yol verilebileceği konuşuluyor. Diego'dan da hiç memnun olmayan Pereira'nın, kalması halinde kadroya en az 6-7 takviye yapacağı belirtiliyor. (Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.