Lucescu ya da Ersun Yanal

Lucescu ya da Ersun Yanal
Trabzonspor'da yeni hoca arayışları devam ediyor. Yönetim'in gündeminde iki isim ise ön plana çıkıyor.

Başkan Usta’nın Lucescu’yu hiç yalanlamaması ve Ersun Yanal’ın Usta’yı övmesi “Bu iki isimden biri seneye Trabzonspor’u çalıştıracak” yorumlarına neden oldu

Trabzonspor yönetimi gelecek sezon takımı çalıştıracak teknik direktör için harıl harıl çalışırken, Başkan Muharrem Usta konu ile ilgili bazı ipuçları verdi. Göreve gelmeden önce Lucescu'yu istediğini açıklayan Başkan Usta'ya Rumen hoca kulübü Shakhtar'dan gelen tepkiler üzerine "BenTrabzonspor'la görüşmedim" cevabını vermiş ve konu derin dondurucuya kaldırılmıştı. Usta'nın hiçbir zaman "Lucescu defterini kapattık" dememesi ve iki gün önceA Spor'da "Luce önemli bir hoca ama konuşmanın zamanı değil. En iyi teknik adamı getireceğiz" ifadelerini kullanması konunun buzluktan çıkarılmasına işaret olarak algılandı. Lucescu ile mayıstan itibaren yeniden masaya oturulacağı belirtiliyor.

HOCA SICAK TEMAS KURUYOR

Lucescu gündemin ilk maddesi ama yerli hoca olarak da Ersun Yanal ismi ön plana çıkıyor. Yanal'ın değerlendirme yazdığı gazetede başkan Muharrem Usta'yı övmesi yerel medyanın ilgisini çekti. Bazı gazeteler Yanal'ın Usta için söylediği, "Türkiye alışık olmadığı bir başkan profili ile tanıştı" şeklindeki sözlerini, "Sıcak temas kuruluyor" diye yorumladı. Trabzonspor yöneticilerinden bir bölümünün Yanal'a sıcak baktığı ancak bir bölümünün de kuşkuları bulunduğu öğrenildi. Bu arada Yanal'ın Trabzon'dan kendisine ulaşan arkadaşlarına, "Trabzonspor ile ilgili şu anda bir görüşmem yok" dediği de öğrenildi. (Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.