Sneijder'den çok ilginç sakatlık açıklaması!

Sneijder'den çok ilginç sakatlık açıklaması!
Hollanda ile Fransa arasında oynanan hazırlık maçında sakatlanan Galatasaraylı Wesley Sneijder, ülkesinin, 29 Mart Salı günü İngiltere'yle yapacağı özel karşılaşmada görev yapamayacak.

Sakatlığıyla ilgili Hollanda medyasına konuşan Sneijder, Hollanda A Milli Takımı kafilesiyle İngiltere'ye gitmeyeceğini ve sakatlık durumunun yapılacak tetkikler sonucu netlik kazanacağını belirtti.

Sneijder, bir soru üzerine, İstanbul'a ne zaman döneceği konusuna da bu tetkiklerin ardından karar vereceğini ifade etti.

Yaklaşık 2 yıldır sakatlık geçirmediğini belirten 32 yaşındaki futbolcu, sakatlığında, son günlerde Türkiye'de geçirdiği gerginliklerin etkisinin de olabileceğini ileri sürdü.

Arjen Robben'in ardından kendisinin sakatlanmasının milli takım için iyi olmadığına değinen Sneijder, "Fazla tecrübeli oyuncuya sahip değiliz. Ama, bu aynı zamanda genç oyuncular için bir şans." değerlendirmesinde bulundu.

Hollanda'nın Fransa'yı Amsterdam Arena'da konuk ettiği karşılaşmanın 37. dakikasında sakatlanan sarı-kırmızılı oyuncu, maça devam edemeyerek yerini Bazoer'a bırakmıştı.

Hollanda medyası, milli takım teknik direktörü Danny Blind'in, Sneijder'in yerine başka bir ismi henüz milli takıma çağırmayacağını iddia etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.