Bilic: Gökhan Töre'yi isterim

Bilic: Gökhan Töre'yi isterim
West Ham United'ın teknik direktörü Slaven Bilic, Gökhan Töre'yi istediğini bir kez daha söyledi.

İngiltere Premier Ligi’nde fırtınalar estiren, lider Leicester City ile birlikte Ada’nın en çok konuşulan takımlarından West Ham United’ın teknik direktörü Slaven Bilic, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.

"SAVAŞMAKTAN KORKMUYORLAR"

"Türkiye'deki futbolcuları takip ediyorum. Sonuçta 2 sezon boyunca orada çalıştım ve onların nasıl birer futbolcu olduklarını biliyorum. Türk oyuncular sağlam karaktere sahip ve savaşmaktan asla korkmuyorlar."

"KALİTEYE DE SAHİPLER..."

"Aralarında İngiltere Premier Ligi’nde mücadele edebilecek kapasiteye sahip olanlar da var. Ama Türkiye’de oyunculara ödenen paralar oldukça yüksek. Yani bilemiyorum... Bir oyuncuyu istediğimiz zaman, belki de onun için düşündüğümüz ücret, ona az gelebilir” yorumunu yaptı, isim vermekten kaçındı. Gökhan Töre deyince, "Töre’yi ne kadar çok beğendiğimi herkes biliyor. O çok iyi bir futbolcu. Elbette onu takımımda görmek isterim. Ancak şu anda direkt temas kurduğumuz hiç kimse yok" diye konuştu.

"AÇILIŞA GELMEYİ ÇOK İSTERİM"

Siyah-Beyazlılar’ı çalıştırdığı dönemde Slaven Bilic’in tanıtım reklamında oynayıp, ‘Yuvaya ruh katmaya geldik’ dediği, ancak hiç maça çıkamadığı Vodafone Arena’nın Nisan ayında açılacağının müjdesini yemekte Bilic’e verdik. Açılışa gelme şansının olmadığını söyleyen başarılı teknik adam, “Stadın bitecek olmasına çok sevindim. Ancak açılışa gelmem oldukça zor. İngiltere’de çok yoğun bir maç programı var. Biliyorsunuz, burada devre arası da yok. Elbet bir gün Vodafone Arena’ya gelmek isterim. Beşiktaş’ın, stadıyla birlikte çok daha büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

"EMENIKE'Yİ ALIRIZ AMA..."

Söyleşimizde herkesin merak ettiği konulardan biri olan Emmanuel Emenike’den de bahsettik. Emenike’den memnun musun? diye sorduk. O da, “Emenike’yi alarak risk aldığım söylendi. Her oyuncuyu transfer ettiğinizde risk yaşama şansınız vardır. Emenike benim için iyi bir futbolcu, çok güçlü, profesyonel ve çalışmayı çok seven bir isim. Chelsea maçında gördünüz, oyuna girdikten sonra Azpilicueta, onu tutmakta çok zorlandı. Fenerbahçe’de oynarken de takıma büyük katkılar yaptı. Beşiktaş’ın başındayken, bize karşı kaçırdığı pozisyonlar sonrasında taraftarın tepkisini çekmişti. Gol kaçabilir ama Emenike o maçta da tek başına birçok önemli fırsat yarattı. O benim için inançları güçlü olan sağlam bir karakter. Türkiye’deki son sezonunda, onun için olumsuz bir algı oluşturuldu” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.