Sahte "Cumhurbaşkanı danışmanı" yakalandı

Sahte "Cumhurbaşkanı danışmanı" yakalandı
İstanbul'da, kendisini "Cumhurbaşkanı danışmanı" olarak tanıttığı iddia edilen bir kişinin tutuklandığı bildirildi.

İstanbul'da, kendisini "Cumhurbaşkanı danışmanı" olarak tanıttığı iddia edilen bir kişinin tutuklandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'daki programında bazı iş adamlarına, "cumhurbaşkanı danışmanı" olduğunu iddia ederek, üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsu amblemi ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin adres bilgilerinin yer aldığı kartvizit dağıtan şüpheli bir kişiyi yakalamak için polis çalışma başlattı.

RTE PLAKALI ARACINDA GÖZALTINA ALINDI

Cumhurbaşkanlığı Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli T.A.'yı 34 ... .. plakalı otomobilinde Beşiktaş'ta gözaltına aldı. Şüphelinin aracında yapılan aramada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adının yazılı olduğu kağıt, Cumhurbaşkanlığı forsu amblemi, TBMM Başkanı İsmail Kahraman isimli yazı, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül isimli yazı, bir akademisyenin öz geçmişi ve bazı evraklar ele geçirildiği belirtildi. 

EVİNDE DE SAHTE KARTVİZİT BULUNDU

Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen A.'nın evinde yapılan aramada ise Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkan Danışmanı T.A. yazılı kartvizit ile çeşitli kişi ve kurumlara ait kartvizitler bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.