"Fenerbahçe’yi zaten yeneceğiz"

"Fenerbahçe’yi zaten yeneceğiz"
Trabzonspor Başkanı Usta: “Hami Hoca’nın arkasındayız, 8’de 8 yapacağız...” Taraftar: “8 maçı bırakın da artık Fenerbahçe’yi yenin!” Usta: “Fenerbahçe’yi zaten yeneceğiz. Tüm takım o maça kilitlendik ”

Trabzon Dernekler Federasyonu'nun İstanbul'da organize ettiği toplantıya Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile bazı yöneticilerin yanı sıra eski başkanlardan Mustafa Günaydın ve eski futbolculardan Orhan Kaynak da katıldı. 

Başkan Usta, projelerini, gelinen noktayı ve yapmayı planladıklarını anlatırken soruları da yanıtladı. Bir üyenin sorusu üzerine, "Hami Hoca'nın arkasındayız. 8 maçımız kaldı. 8'de 8 yapacağız" derken, bir taraftar, "Bırakın 8 maçı Fenerbahçe'yi yenecek miyiz? Artık Fenerbahçe'yi yenin"çıkışında bulundu.

Bunun üzerine Usta, "Fenerbahçe'yi zaten yeneceğiz. Ondan bir kuşkumuz yok. Takıma güveniyoruz. Tüm taraftarlarımız gibi biz de Fenerbahçe maçına kilitlendik" yanıtını verdi. Başkan Usta'nın açıklamalarından önemli başlıklar şöyle: 

Uyuyan dev Trabzonspor'u hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bizim yaşadığımız şampiyonluk sevinçlerini çocuklarımızın da yaşamaya ihtiyacı var. 2010-2011 sezonu ile ilgili yolculuğumuz her açıdan en iyi şekilde yürütülüyor.  UEFA'ya gitmeden çok derin ve iyi bir çalışma yaptık. 4 yıllık birplan verdik. Beşiktaş ve Galatasaray gibi ceza alabiliriz ya da 2-3 yılizlenme sürecine tabii tutuluruz. 

Yeni statta güçlü büyük Trabzonspor'u göremezsek bu işin altından kalkamayız. Trabzon'daki stadı Ordu, Rize, Gümüşhane, Giresun, Bayburt,Erzurum'dan dolduracağız. Şampiyonluk böyle gelir. Kötüleyerek, yuh çekerek oyuncuların yaptığı yanlışları ayaklarını daha fazla titreterek Trabzonspor'a hiç faydamız olmaz. Trabzonspor'un borsadaki hisselerini alanlar velinimetimizdir.

(Sabah)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum