IŞİD İsrail'e bakın neden saldırmıyormuş!

IŞİD İsrail'e bakın neden saldırmıyormuş!
Terör örgütü IŞİD: “Müslüman dünyasının tek problemi İsrail değil, dolayısı ile İsrail ile mücadeleyi Filistinli Araplara bırakmak gerekiyor” dedi.

Times of Israel sitesinin, Ortadoğu Medya Gözlem Enstitüsü  (Middle East Media Research Institute) kurumunun bir tercümesinden öğrendiğine göre, IŞİD için  İsrail’i vurmak  dünyanın herhangi bir yerini vurmaktan daha farklı değil. 

Medya Gözlem Enstitüsünün, IŞİD’in yayın organı al Naba’nın 15 Mart tarihli makalesinden yaptığı çeviride şu ifadeler yer alıyor: “Bugünün dünyasının gerçeklerine baktığımızda, çok tanrılı dinler  ve onun kanunları tarafından yönetildiğini görüyoruz.

 Ancak sadece IŞİD idaresindeki bölgelerde şimdilik tek bir inancın üstünlüğü, Allah’ın izniyle söz konusu.  Dolayısı ile Filistin’de  Cihad ile dünyanın herhangi bir yerinde Cihad arasında bir fark yoktur.”

Söz konusu  makalede Mısır ve Irak’ın eski liderleri; sırası ile Cemal Abdül Nasır ve Saddam Hüseyin’in, Müslüman aleminin ana problemini Filistin olarak tarif etmeleri de eleştiriliyor.

Makalede ayrıca tüm Müslümanlara çağrıda bulunuluyor ve en yakınlarındaki inançsızlarla mücadele etmeleri isteniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum