Ağaoğlu'ndan Trump cevabı: Daha yakışıklıyım

Ağaoğlu'ndan Trump cevabı: Daha yakışıklıyım
Irkçı söylemleri ile dikkat çeken Donald Trump'a benzetilen Ali Ağaoğlu "Ben daha yakışıklıyım" diyerek sert çıktı.

ABD'de başkanlık seçiminde Cumhuriyetçilerin aday adaylarından Donald Trump, yaptığı sivri çıkışlarla dünyanın dilinde... Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da kendisine benzetilen Trump hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"BEN ONU YANIMDA TAŞERON OLARAK BİLE ÇALIŞTIRMAM"

Medyafaresi'nden Tuğçe Kurt'a konuşan Ağaoğlu, "Ben onu yanımda taşeron olarak bile çalıştırmam" diyerek kendisinin Trump ile mukayese edilmemesini istedi.

"BEN DAHA YAKIŞIKLIYIM, NAL TOPLAR O"

"Ben daha Amerika'ya bile gitmedim, icraatlarını da görmedim ama, evet bana çok benzetiyorlar. Ben daha yakışıklıyım onu söyleyeyim ilk önce, bir ikincisi de iş anlamında benim yanımda nal toplar O.

"TRUMP İDOLÜM DEĞİL"

Trump kesinlikle idolüm değil. Yaptığı binaları gidip görmedim, sadece basından takip ettiğim kadarı ile biliyorum. Ama şunu söyleyebilirim; geçtiğimiz günlerde ABD eski büyükelçilerinden biri geldi ofisime ziyarete, o bile dedi ki; Amerika da böyle bir şey yok…

"SİYASETİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Kesinlikle ne kısa vadede, ne uzun vadede siyaseti düşünmüyorum. Beynimde kaç hücre var bilmiyorum daha doğrusu beynim var mı bilmiyorum, ama ben bir tek şeye odaklıyım o da şu anda yaptığım işimi doğru yapmaya. Ayrıca Türkiye'de siyaset meslek olarak kullanılıyor, benim mesleğim de Müteahhitlik. Ben de mesleğime devam edeceğim sadece."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.