Galatasaray'dan Fikret Orman'a cevap

Galatasaray'dan Fikret Orman'a cevap
Galatasaray Başkan Yardımcısı Sezgin'den Orman'a sert yanıt: "Başkanlığı süresince Galatasaray'ın başarılarına tanıklık etmek Fikret Orman açısından zor olmalı. Galatasaray'a saldırmanın reyting getirdiğinin bilincinde"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a yanıt verdi ve "Kendisine tavsiyemiz gereksiz polemiklerden uzak durması ve hedefine odaklanmasıdır" açıklamasını yaptı. Katıldığı televizyon programında kendilerini hedef alan Orman'a resmi site aracılığıyla cevap veren Sezgin, "Fikret Orman, Galatasaray'a saldırmanın reyting getirdiğinin bilincinde!.. Ekranlarda sarf ettiği her söze verilecek bir cevabımız var ancak buna gerek görmüyoruz. Sadece bir kaç sezon önce, bugün şampiyonluk yarışına girdiği kulüp ile kendi kulübü arasında oynanamamış bir Süper Kupa Finali hafızalardaki tazeliğiyle orta yerde dururken, 23 yıl öncesinin mesnetsiz iddialarını tartışmayı anlamsız buluyoruz" dedi.

4. yıldızı kaldıramadı

Orman'ın, Galatasaray'ın son yıllarda elde ettiği başarıları altında kaldığını ifade eden Nasuhi Sezgin sözlerine şöyle devam etti: Hiç şüphe yok ki 4 yıllık kulüp başkanlığı döneminde Galatasaray'ın kazandığı 3 Süper Lig Şampiyonluğu'na, 3 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa zaferine tanıklık etmek, 4. yıldızın ağırlığını taşımak Sayın Orman açısından çok zor olmalı. Şampiyonluk mücadelesi verme ve girdiği yarışları kazanma konusunda Türkiye'nin en deneyimli kulübü olarak kendisine tavsiyemiz gereksiz polemiklerden uzak durması ve hedefine odaklanmasıdır."

ORMAN NE DEMiŞTi?

-Beşiktaş çok şampiyonluklar kaybetti ve o dönemlerde de ispat edilemeyen teşvik primleri oldu. Aziz Yıldırım da verdiği örnekler vardı. Onlar Beşiktaş maçları. Hediyeler verildiği rivayet edilir.
-Şampiyonluklar geldi geldi, elimizden gitti. Hak etmediğimiz şekilde elimizden alındığını düşünüyorum ve bu bize çok acı verdi. Galatasaray'ın 8-0'lık Ankaragücü maçı da buna bir örnektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.