Beratcan’ın babası sert konuştu

Beratcan’ın babası sert konuştu
Beratcan Karakütük’ün babası Ergün Karakütük eşine çok sert tepki göstererek, "Kapımda kimseyi istemiyorum" dedi.

Beratcan Karakütük Kartal'da kaybolmuş ardından Tuzla Tepeören'de bir su kuyusunda cesedi bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturmayı genişleten polis, E.K. ve Beratcan Karakütük'ün annesi Türkan Karakütük'ü gözaltına almıştı. E.K çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, anne ise serbest kalmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından Beratcan'ın babası Ergün Karakütük ilk kez konuştu. Ergün Karakütük, bu sabah bir televizyon programında, " Eşimin arkasındayım" açıklamasına açıklık getirerek, "Akşam bilincim yerinde değildi. Bazı şeyleri sabah öğrendim. TV programında söylediklerimi bilinç dışı söyledim" dedi.

Bir basın mensubunun "Eşinizin azmettirici olduğuna inanıyor musunuz?" sorusuna Ergün Karakütük, "Ona adalet karar verecek. Benim içimdeki his şöyle. Bundan sonra eşim ne kapıma yanaşsın. Herkes yoluna gitsin. Benim arkadaşlarım var yüzüne bakıp sohbet edeceklerim var. Kimseyi kapımda istemiyorum. Çocuklarım en ufak bir şey söylemedi bana bu ilişkiyle ilgili. Ben şüphelendim daha öncesinde Telefonlardan şüphelendim. Benden telefonlarını saklıyordu. Beni hatta mahkemeye şikayet etti. Çocuklarıma şiddet uyguladığım iddiasıyla" dedi.

Katil zanlısı E.K'nin eşini ve çocuklarını tehdit ettiği iddiasına ise baba Karakütük, "Tehdit yok. O şerefsizin çocuğu benim de çocuklarım. Eşi de dünya ahiret bacım " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.