Fikri Işık: Ürettiğimiz silahları kullanıyoruz

Fikri Işık: Ürettiğimiz silahları kullanıyoruz
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, terörle mücadele hakkında yaşanan değişimler hakkında konuştu.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik'e giden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye'nin iyi bir noktaya geldiğini ve AK Parti iktidarı döneminde önemli bir sıçrama yaptığını vurguladı.

TERÖRLE MÜCADELE

Terörle mücadeleye değinen Işık, "Ama işte görüyorsunuz, çok yoğun bir terörle mücadele çalışması yürütüyoruz. 7 Haziran seçim sonuçlarını yanlış okuyan terör örgütü zannetti ki Türkiye'deki geçici hükümet, biz terörü azdırırsak bize operasyon yapamaz, izim söylediklerimizi kabul etmek zorunda kalır. Çok yanlış bir hesap yaptılar ve şimdi tepelerinde bomba. Çok yoğun bir terörle mücadelede bunun karşılığı alıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladı. 23 Temmuz'dan bugüne kadar 5 bin 395 terörist etkisiz hale getirilmiş.

"GEÇMİŞTEN FARKIMIZ NE?"

Bu terör örgütünün belki yarısından çoğu ve çoğu da terör örgütünün güvendiği elemanlar. Bunları yaparken geçmişten farkımız ne? Geçmişten farkımız artık kendi teknolojimizle ürettiğimiz silahları kullanıyoruz. Falanca ülke, 'Benim silahımı şurada kullanamazsın' diye bize sınırlama getiremiyor." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.