Ibrahimovic'ten Sivok'a tehdit

Ibrahimovic'ten Sivok'a tehdit
Bursasporlu Tomas Sivok, İsveç maçında seremonide elini sıkmayan İbrahimovic'in sahada da dirsek atmaya çalışıp tehdit ettiğini söyledi

EURO 2016 hazırlıkları kapsamında önceki gece oynanan ve 1-1 biten İsveç-Çek Cumhuriyeti maçında Zlatan İbrahimovic'in Bursasporlu Tomas Sivok'u tehdit ettiği ortaya çıktı. Karşılaşma öncesi seremonide Sivok'un elini sıkmayan İbrahimovic'in, maç içinde de Çekler'in kaptanını tehdit ettiği öğrenildi. Oldukça sert bir mücadeleye sahne olan mücadelede bir pozisyon sonrası 32 yaşındaki tecrübeli stoperle tartışan ve ona sert şekilde vuran İbra'nın Çek futbolcuyu tehdit etmesi futbol dünyasında bomba etkisi yarattı.

Zlatan büyük oyuncu

Bursaspor'lu yıldız karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada İbrahimovic'in takım arkadaşı Krejci'nin üzerinden dirsek atmaya çalıştığını ve sonra tehdit etmeye başladığını belirtti. Sivok, onun nasıl biri olduğunu bildiğini, zaman geçtikçe koşamadığını ancak PSG'li yıldızın yine de çok büyük oyuncu olduğunu vurguladı. Kaptan; bu açıklamasıyla da centilmenlik dersi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.