İşte katil Mihraç Ural'ın son anları

İşte katil Mihraç Ural'ın son anları
Diktatör Beşar Esad'ın tetikçisi olan Türkmen katili Mihraç Ural'ın son görüntüsüne ulaşıldı.

Suriye'de kan akıtan Beşar Esad'ın arkasında hep o vardı. Başta Reyhanlı saldırısı olmak üzere Suriye'deki birçok katliamın baş aktörü olarak Esad'ın destekçileri arasında yer aldı.Suriye'ye sızan 7 kişilik Malazgirt TİM'i ise kanlı Esad'ın tetikçiliğine soyunan Mihraç Ural'ı ortadan kaldırdı.

YEREL KAYNAKLAR DOĞRULADI

Suriye'de yüzlerce insanın öldürüldüğü katliamlara imza atan, Acilciler terör örgütü ve Esad rejimine tetikçilik yapan Mukaveme-i Suriye çetesinin lideri Mihraç Ural'ın öldürüldüğü yerel kaynaklar tarafından doğrulandı.

Türkmen katili Mihraç Ural'ın son görüntüsüne ise TAKVİM ulaştı. Beline kadar toprağa gömülen terörist, sorgulandı. Bu sırada Ural'ın "Öldürmeyin" diye yalvardığı ortaya çıktı.

Öte yandan Ural'la birlikte ölenler arasında Rus subayların da bulunduğu belirtildi. Daha önce de Beşar Esad'ın katliam yapan generallerinden Hasan Suheyl Hasan öldürülmüş ancak rejim, generalin yerine kardeşini geçirerek hileye başvurmuştu.

İranlı Kasım Süleymani de vurulmuştu, İran ve rejim kaynakları akıbetini hala gizliyor. Ayrıca Süleymani de 6 aydır ortalarda gözükmüyor.

İŞTE URAL'IN SON ANI

1459462736421.jpg

Ural "Beni öldürmeyin" diye yalvardı.

Taktim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.