TFF: 'Acımız büyük'

TFF: 'Acımız büyük'
Diyarbakır'da polisleri taşıyan araca düzenlenen bombalı saldırıya spor camiası büyük tepki gösterdi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), "Acımız büyük" başlığıyla mesaj yayınladı.

TFF'nin resmi internet sitesinden yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Diyarbakır'da Emniyet Teşkilatı personelini taşıyan araca yapılan hain terör saldırısında yedi polis memurunun şehit olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Alçakça düzenlenen bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırılarda hayatını kaybeden polis memurlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, Emniyet Teşkilatı'na ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."

FENERBAHÇE: "TERÖRÜ LANETLİYORUZ"

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde polis servis aracının geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen bombalı saldırı sonucunda şehit ve yaralıların bulunduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Yaşanan hain terör saldırısını lanetleyerek, ulusumuzun birlik ve bütünlüğüne karşı yapılmış bu tür olayların bir an önce son bulmasını temenni ediyor, saldırıda hayatını kaybeden polislerimize Allah'tan rahmet, yaralı polis ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun.

TRABZONSPOR: "BAŞIMIZ SAĞ OLSUN"

Milletimizin vatanı bu topraklar, teröristlere mezar olacaktır.

Diyarbakır'daki hain saldırı sonucunda vatan savunması yapan 7 kahraman polisimiz şehit düşmüş, yüreğimiz dağlanmıştır. Bu milletin bağrından çıkan polislerimiz ve askerlerimiz ülkemizin bütünlüğüne ve devletimizin bekasına yönelik alçakça saldırıları geri püskürtecek güce ve kudrete sahiptir. Güvenlik güçlerimiz teröre ve teröristlere gereken cevabı verecektir. Milletimizin 'vatanı' bu topraklar, terörün ve teröristlerin mezarı olacaktır.

Vatanımız uğrunda can veren kahramanlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Başımız sağ olsun...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.