Diyarbakır şehidi Erdoğan'ın koruma polisiydi

Diyarbakır şehidi Erdoğan'ın koruma polisiydi
Diyarbakır'da PKK terör örgütü tarafından servis aracına yönelik bombalı saldırıda şehit düşen 7 polis memurundan biri olan Necdet Alıcı'nın (48), Mersin'deki ailesine acı haber ulaştı.

Mersin'in merkez Toroslar ilçesi Demirtaş Mahallesi'nde oturan şehit polisin babası Neşet Alıcı ve annesi Emine Alıcı'ya, şehadet haberi oğullarının meslektaşları tarafından verildi. Gırtlak kanseri olan baba Neşet ve anne Emine Alıcı'ya, polis ekipleriyle birlikte eve gelen sağlık görevlileri tarafından sakinleştirici yapıldı. Şehidin baba ocağı Türk bayraklarıyla donatılırken, yakınları da acı haberle göz yaşlarına boğuldu.


 "DÜN AKŞAM OĞLUMLA TELEFONDA GÖRÜŞTÜM"
 
  Metanetini korumaya çalışan ve gırtlak kanseri tedavisi gördüğünden kısık bir sesle konuşabilen baba Neşet Alıcı, oğlu ile dün akşam saat 19.00 sıralarında telefonla görüştüğünü belirterek, "'Buralar şu an sakin, eskisi gibi değil' dedi. Ben de oğlum kendine dikkat et dedim. Bu kadar konuşabildik" dedi. Kendisinin gırtlak kanseri olduğunu ve bu yüzden tedavi gördüğünü anlatan baba Alıcı, "O yüzden rapor almıştım, hastayım. Tek oğlum var ve bana bakan olmadığı için izin alarak buraya gelmişti, bana bakmak için. Sonra geri gitti. Aslında ben oğlum gitme dedim. Emekliliği de gelmişti. Dilekçe verdi ama kabul etmediler" diye konuştu.
 
  Baba Alıcı, oğlunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde koruma polisi olarak görev yaptığını da söyledi.

"TERÖRE 3 EVLAT DAHA YETİŞTİRİYORUM"
 
  Terörü lanetleyen baba Neşet Alıcı, "Lanet olsun bu teröre de bunu çıkarana da. Oradaki ölenlere yazık değil mi? Hepsi ana-baba kuzusu. Sadece benimki değil. Oradaki ölenlerin hepsi benim evladım" ifadelerini kullandı. "Terör ve terör örgütleri, 'Ben Necdet'i aldım da kalırım" demesin" diyen baba Alıcı, oğlunun 3 erkek evladı olduğunu vurgulayarak, "Teröre 3 tane daha yetiştiriyorum. Bunu böyle bilsinler. 3 torunum daha var" şeklinde konuştu.
 
  ANNENİN FERYATLARI DİNMEDİ
 
  Şehit polisin annesi Emine Alıcı'nın feryatları ise bir türlü dinmedi. "Yiğidim, nasıl  bıraktın bizi" diye haykıran acılı anne, "Geri gelsin benim oğlum geri gelsin. Oğlumu  geri verin, ben böyle olsun istemiyorum. Yandım, gergi gönderim Necdet’imi" diye  ağıt yaktı. Anneyi yakınları teskin etmeye çalıştı. Bu arada evde toplanan kalabalık da terörü lanetledi, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde bağırdı.
 
  3'ü erkek 4 çocuk babası şehit polis memuru Necdet Alıcı'nın cenazesinin  Ankara'da defnedileceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.