"Şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız"

"Şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.

Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin nisan sayısında yer alan yazısında, yeni stadın 10 Nisan Pazar günü devlet protokolü ve divan kurulu üyelerinin katılacağı törenle açılacağını, siyah-beyazlı takımın 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile yapacağı lig maçıyla hizmete gireceğini belirten Orman, "Artık hasretimiz sona eriyor. Evimize dönüyoruz." ifadelerini kullandı.

Açılış etkinliklerinin yaz aylarına kadar devam edeceğini dile getiren Fikret Orman, şunları kaydetti:

"3B yapmak istiyoruz, Beşiktaş, Barcelona ve Bayern Münih olarak hazırlık maçları oynama niyetimiz var ama bu biraz da futbolun takvimine göre netleşecek. Türkiye'nin incisi semtimizde yaptığımız Vodafone Arena'da şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız."

Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de her biri final niteliği taşıyan kalan 8 maçın 3'ünü Vodafona Arena'da oynayacaklarını hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.